Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу одружується на молодій пасії: візажистка Лілія добилася свого

Мурат Налчаджиоглу вдруге одружується. Усі деталі в статті.

Мурат Налчаджиоглу і його обраниця, візажистка Лілія разом вже півтора року. Турецький бізнесмен дуже часто робить коханій подарунки, і полюбив доньку візажиста від попередніх стосунків. Дівчинка разом з ними зараз також перебуває в Туреччині.

Заручини

На фото Лілія з обручкою на пальці

Про роман колишнього чоловіка успішної української співачки Ані Лорак і візажиста з Києва стало відомо незабаром після оформлення розлучення зоряної пари. З весни 2020 року парочка активно ділилася спільними фото і відео, вони багато подорожували і часто бували на батьківщині Мурата.

Навесні цього року стало відомо, що закохані порвали. Лілія видалила всі спільні фотографії з турком і їх перестали бачити разом. Дівчина розважалася сама, а Мурат проводив час з колишньою дружиною і дочкою. Але у нього з Ані Лорак нічого не зрослося і він повернувся до 25-річної красуні.

Архівна світлина Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу
Архівна світлина Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу

Колишній чоловік Ані Лорак одружується. Тепер надії шанувальників на те, що успішна співачка і турецький бізнесмен знову будуть разом, розвіялися. Молода кохана Мурата Налчаджиоглу показала розкішну обручку на безіменному пальці.

На даний момент Лілія і Мурат знаходяться в Туреччині, де бізнесмен і освідчився коханій. Відповідним фото дівчина поділилася в особистому акаунті в Інстаграм. У кадрі візажист відображена в білому топі навпаки прекрасного виду на воду і гори. На перший план вийшла її рука, яку тримає рука Мурата, і прекрасна обручка з діамантом на безіменному пальці.

Сподіваємося, що пара буде щасливою у шлюбі.

Схожі статті