Соломія Вітвіцька вперше розповіла про те, як рятували малюка: історія, яка зворушила у весь шоу-бізнес

Соломії Вітвіцька не змогла стримати себе, коли їй нагадали історію одного малюка.

Зірка “ТСH”, телеведуча Соломія Вітвіцька прославилася не тільки жіночними сукнями та глибоким декольте, але і високим рівнем емпатії, який вона демонструє від ефіру до ефіру. Саме тому продюсери програми новин обрали її для найдушевніших сюжетів.

Соломія Вітвіцька

Соломія стала найпопулярнішою ведучою завдяки своєму вмінню піднести історію так, щоб заплакала вся країна. І не дивно, що цю частину своєї роботи, вона начебто полюбляє найбільше. Про це каже її відгук у соціальних мережах на згадки користувачів про ті чи інші історії, якими вона поділилася в ефірі.

Сюжет про малюка

Нещодавно на особистій сторінці Соломії Вітвіцької в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація у розділі stories, у якому вона зробила репост публікації іншої людини.

Скріншот сторінки Соломії Вітвіцької

У пості ішлося про хлопчика, який боровся за життя. У кадрі постала Соломія з очами наповненими сльозами. Чим закінчилася історія малюка достовірно невідомо, але хочеться вірити, що хлопчик отримав гідне лікування після порятунку та живе з поглядом у майбутнє.

Нагадуємо, що не так давно мережою розлетілися чутки про воз’єднання Соломії з її колишнім чоловіком Владом Кочатковим. Пара розлучилася на початку року, але вже інтригує соцмережі спільними прогулянками та букетами квітів, які режисер постійно дарує колишній обраниці. Соломія запевняє шанувальників, що вони з Владом залишилися друзями і нічого більшого між ними немає. Втім, пресі та фанатам у це віриться все менше і менше. Сподіватимемося, що екс-подружжю таки вдалося знайти компроміс та шлях до примирення.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.