Ведуча новин Соломія Вітвіцька розлучається з чоловіком: “Солю, будь щаслива!”

Соломія Вітвіцька попрощалася зі шлюбом, який тривав вісім років!

Ведуча “ТСН” на каналі “1 + 1” Соломія Вітвіцька вже на протязі восьми років перебуває у шлюбних відносинах з українським режисером Владом Кочатковим, який неймовірно  рідко з’являється разом з нею на публіці. Чоловік журналістки, який молодший за неї на вісім років, не приховував причини, з якої не бажав виходити у світ з дружиною.

Розлади

Чоловік зазначив, що найбільш неприємним для нього було – бути в тіні зіркової дружини. Сама ж Соломія була здивована, коли почула зізнання коханого в перший раз.

Однак згодом Влад Кочатков почав відноситися до популярності своєї жінки інакше. Він щиро пишався нею. У неробочий час вони, як правило, разом займалися екстремальними видами спорту та багато подорожували.

У пари немає спільних дітей. Соломія піклується та проводить час з хрещениками, яких у неї аж 7, серед яких є також син Світлани Тарабарової – Іван.

Розлучення

Сьогодні зранку Соломія повідомила на своїй сторінці в Інстаграм, що її шлюб завершується. Вона лагідно попрощалася з колишнім коханим та дала зрозуміти, що відпускає своє минуле.

Підтримка

На цю приголомшливу новину одразу ж відреагувала колега Соломії, Марічка Падалко, яка ніжно підтримала подругу у скрутний час.

“Солю, будь щасливою! Ми поруч раптом що. Тільки дай знати!”, – написала ведуча у коментарях.

Варто додати, що підписники Соломії підозрювали про негаразди в родині, а її поїздка до Штатів лише підтвердила здогадки фанатів.

Сподіваємося, що Соля швидко впорається з тим, що їй доводиться переживати і нізащо не втратить свій дух авантюризму.

Схожі статті