Завжди усміхнена акторка з серіалу “Люся інтерн” Ліза Зайцева зізналася, чому покинула чоловіка: кулак не опускався

Українська актриса розповіла, що її шлюб з чоловіком виявився не таким щасливим, як думали оточуючі.

Українська актриса Ліза Зайцева стала відомою завдяки ролі в серіалі “Люся інтерн”. Для юної актриси серіал став однією із перших серйозних робіт у кар’єрі. І якщо в професійному житті Ліза робить тільки перші кроки, особисте життя вже встигло принести їй масу вражень та спогадів. І, на жаль, більшість з них виявилася з негативним забарвленням.

Зайцева п’ять років жила у щасливому, на перший погляд, шлюбі. Пара до офіційного узаконення стосунків зустрічалася декілька років і справляла враження щасливих закоханих з незабутнім майбутнім.

Вони познайомилися на спільній вечірці і вже через тиждень вони вже почали жити разом. Зайцева тоді була молодою дівчиною, а він на п’ять років старший. Тож молодий чоловік відразу обрав роль “головного” в їхній парі.

Ліза Зайцева з колишнім чоловіком

Через п’ять років після спроб побувати сім’ю, розкрилася неприємна правда – між подружжям все не так гладко. Ліза після розлучення зважилася на відверте зізнання – чоловік неодноразово підіймав на неї руку. Ще до штампу в паспорті він навіть не соромився дубасити її ногами.

Зайцева також розповіла, що ще з перших місяців стосунків коханий забороняв ходити на прогулянки з подругами, контролював кожен її крок. А якщо вона трохи затримувалася на роботі чи зустрічі – чоловік влаштовував скандал з криками.

Ліза зізналася, що у всьому звинувачувала лише себе і постійно шукала причини саме у своїй поведінці. Актриса до останнього вірила, що коханий зміниться та почне поважати її. Та в один момент зрозуміла – якщо вона його не залишить, нічого не зміниться.

Зараз Зайцева вже відійшла від того досвіду та намагається будувати нові здорові стосунки. І радить усім жінкам: не боятися. Краще піти, але зберегти своє здоров’я: і фізичне, і моральне.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.