Син Софії Ротару заговорив про домашнє насилля: зірка публічно познущався над жінками, які його пережили

Руслан Євдокименко утнув дещо неприємно і швидко схаменувся та пошкодував про це.

Руслан Євдокименко — відомий син відомої матері. Справжні фанати співачки знають, що у необхідний момент єдиний спадкоємець артистки став для неї опорою, продюсером, підтримкою, тощо. Завдяки первістку Софія знову змогла вийти на сцену і продовжувати сімейний бізнес. За це шанувальники творчості співачки будуть завжди вдячними Руслану і завжди пам’ятатимуть про його вчинок.

Невдалий жарт від Руслана Євдокименко

Зараз в усьому світі дуже прискіпливо та уважно ставляться до питань домашнього насилля, булінгу, харасменту, тощо. Втім, інколи люди старої школи потрапляють у вкрай неприємні ситуації через почуття гумору, яке йде в розріз з сучасними ідеалами.

Нещодавно на особистій сторінці Руслана Євдокименко в соціальній мережі Instagram в розділі stories з’явилася фотографія побитої жінки —  жарт, сенс якого крутиться навколо жіночої зради.

Скріншот невдалого жарту Руслана Євдокименко в соціальній мережі.

Гумор сам по собі дуже специфічний, а поціновувачів певно не знайшлося, так як Руслан швидко видалив невдалий жарт.

Нагадуємо, що зараз чоловік знаходиться у шлюбі з жінкою на ім’я Світлана. Пара прожила разом вже близько 20 років і народила двохдітей. Їх Світлана та Руслан назвали у честь батьків зіркового сина: Софією та Анатолієм.

Зараз родина живе у Лондоні, а Софія Євдокименко відправилася підкоряти Нью-Йорк. Дівчина спробувала себе у ролі моделі та співачки. Її рідний брат активно займається фотографією і став свого роду першим, у чий об’єктив потрапила його сестра.

Схожі статті