Знов поринула у “рожеві хмаринки”: як змінилася Каменських після гучного розставання з Потапом – це диво

Настя Каменських останнім часом вражає своїми неоднозначними образами та хітами. Шанувальники по-різному сприймають її модні експерименти та репертуар.

Після чуток про гучне розставання з Потапом, яких з кожним днем стає дедалі більше, Настя Каменських з головою поринула у творчість. Зараз артистка працює над новим репертуаром для латиноамериканського музичного ринку. Зірка вже представила кілька нових треків, на які зняла яскраві кліпи, де з’явилася у незвичному для себе образі. Проте, замість звичних компліментів, у коментарях почала з’являтися жорстка критика.

Як змінилася Каменських після гучного розставання з Потапом
Як змінилася Каменських після гучного розставання з Потапом

Так, після виходу кліпу “MOLOKO”, багато шанувальників рознесли в пух і порох не тільки саму композицію, а й зухвале вбрання співачки. Настя з гумором відреагувала на висловлювання користувачів і оприлюднила жартівливий ролик з котиками, де зібрала всі негативні висловлювання на свою адресу:

“Ну ти подивись на цю безобразність”, “З Потапом було краще”, “Я і ті краще пісню напишу”, “Плагіат”.

А сьогодні, 25 квітня, Каменських оприлюднила новий пост, Цього разу Настя з’явилася у кадрі у повсякденному одязі, без макіяжу та милими кучерями.

У коментарі до фото артистка зауважила, що у своїй творчості завжди намагається, щоб кожен слухач знаходив відображення різних станів для себе – коли хочеться посумувати чи згадати якісь миті життя, а також зазнає моменту найбільшого щастя.

Як змінилася Каменських після гучного розставання з Потапом
Як змінилася Каменських після гучного розставання з Потапом

“Так важливо інколи забутись і не шукати сенси, а просто поринути у рожеві хмаринки і помріяти”, – написала артистка.

Каменських додала, що може бути різною, тому часто експериментує з жанрами, образами, звуками та вокальними прийомами.

“І ви навіть не уявляєте, скільки всього попереду!”

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.