Як насправді екс-учасниці шоу “Холостяк” Юлії Зайці вдається заробляти великі гроші: “Окремі послуги”

Юлія Бойченка розповіла, як насправді можна заробити великі гроші в мережі.

Не так давно на головному романтичному шоу України прогримів серйозний скандал. Одну з фіналісток проекту Юлію Бельченко звинуватили конкурентки у тому, що вона займається ескортом. Мовляв, не може бути у молодої дівчини стільки фотографій з подорожей, якщо вона незаможна.

Це дуже засмутило Юлію, і доволі можливо, що змінило хід подій. Адже, ні для кого не секрет, що Юлія дуже подобалося Михайлові. Дівчина зробила публічну заяву, у якій розповіла, як їй вдавалося стільки подорожувати, а Злата Огнєвич прямо в ефірі назвала її конкуренток серпентарієм.

Відверта розповідь від Юлі

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явився новий запис, у якому дівчина розповіла, що ви будете заробляти, якщо вирішите обрати професію SMM-менеджера. Так, Юля розповіла, що наверху кар’єрних сходів вас чекає зарплатня у 40-50 тис. гривень. Вона не приховує, що також можна брати і окремі послуги.

Як наприклад, брати на ведення чиїсь особисті сторінки, або робити якісь макети. Дівчина натякнула, що професія стає все популярнішою та потрібною, і навела всі плюси. Таким чином їй вдалося ще раз підкреслити той факт, що в неї були гроші на подорожі.

Нагадуємо, що у студії Григорія Решетника між екс-учасницями проекту розгорівся конфлікт. Дівчата заперечували звинувачення Юлії і розповідали, що після її викриття їм бажали смерті в соціальних мережах. Втім, майже вся студія встала на сторону Юлії, адже це був відвертий булінг.

Схожі статті