Categories Шоу-бізнес

Тоня Матвієнко зізналася, як батько відреагував на ранню вагітність: “Догулялася”

Зараз Тоня Матвієнко знаменита та успішна мама. Та колись і в її житті була чорна смуга.

Антоніна Матвієнко. Вона яскрава, енергійна та неймовірно ніжна. Артистка направляє свою жіночу енергію не лише у свою творчість, а й у материнство. Вона – щаслива родителька двох чудових донечок, яких виховує у турботі та любові. Втім, не завжди над сімейством Тоні сяяло сонце.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Про те, що вона буде скоро пестити на руках немовля майбутня артистка дізналася у 17 років. Лишалися лічені місяці до випускного балу, але дівчина морально готувалася підбирати не святкову вечірню сукню, а пелюшки та підгузники.

За словами Тоні, її обранець достатньо позитивно відреагував на новину про батьківство. Його родичі також підтримали молоду, але всю цю картину зіпсувала найрідніша людина для дівчини та головний чоловік у житті – її тато.

Як відреагував на новину про дитину дідусь?

Петро Гончар, так звати батька Антоніни, явно не хотів ставати “дідом”.

Родинне фото Матвієнків

Якщо його дружина Ніна відкрила серце майбутньому малюку, то чоловік зустрів новину з присутньою для нього суворістю.

“Ну мама відразу дуже добре поставилася, а тато такий: “Догулялась!”. Потім заспокоївся, прийшов, обняв мене, а вже вранці мені фреш в ліжко приніс”, — згадує співачка Тоня Матвієнко у програмі Ранок з Україною”.

Лише нещодавно співачка згадає, що попри зірковий статус мами її все одно цькували у школі та навіть показували пальцями. Свою долю артистка вже давно прийняла і зараз лише радіє тому, що вона має дорослу доньку, а ті хто її колись ображав – тепер заздрять.

А ось хто ще здивував зізнанням про дітей – так це Наташа Корольова.

Share