|
07.10.2021 12:25

Алла Мазур підтримала Ольгу Фреймут, яка більше не приховує правди про те, що з нею коїться: “Не виживу”

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут поділилася з шанувальниками особистим, в чому її підтримала колега по цеху Алла Мазур.

Ольга Фреймут є однією з найвпізнаваніших персон вітчизняного телебачення. І хоча вона вже давно не з’являлася на блакитних екранах, за її життям продовжують спостерігати безліч фанатів. Новинами зірка ділиться частіше за все у соціальних мережах, тож і цього разу у себе на сторінці в Інстаграм Фреймут знову вийшла на зв’язок зі своїми підписниками.

Ольга Фреймут

Знаменитість розповіла багатотисячній аудиторії про власні невдачі і падіння, з якими вона зіштовхувалась неодноразово:

“Я собі стаю цікава у моменти падінь. Спостерігаю, як за героїнею кінострічки, – виживу, не виживу. А коли все закінчується благополучно, дивуюся: “Як тобі вдалося?”. В екстрених ситуаціях очі не закочую, а стаю спокійною і шукаю творче вирішення проблеми. Після падінь, як після темряви, настає світанок. Коли чернетка списана і зім’ята, і з’являється можливість переписати день”, – написала Ольга.

Цю “сповідь” Фреймут доповнила особистим фото на фоні вишуканого інтер’єру. Телеведуча постала перед фотографом в білосніжній блузі і чорній спідниці до колін, тримаючи в руках троянду. Перчинки цьому стриманому образу додає відкрита шия і зона декольте, а макіяж і зачіска знаменитості – як завжди бездоганні.

У коментарях більшість фанатів погодилися з Ольгою та подякували їй за відвертість:

  • “Слова, які дійсно підбадьорюють”;
  • “Дуже правильно, Олю. Треба дякувати моментам падіння, саме вони роблять нас зрілими і сильними”;
  • “Як влучно і доречно”;
  • “Дякую за натхнення, також слідую цьому алгоритму”.

А ще Фреймут підтримала “лайком” її колега по цеху – ведуча ТСН Алла Мазур.

Скріншот публікації Ольги Фреймут, яку лайкнула Алла Мазур

Журналістка як ніхто інший знає, що таке справжнє падіння, адже вона перенесла важке онкологічне захворювання і при цьому не занепала духом.

Алла Мазур