(Фото) Алла Мазур пригадала, як рятували її зовнішність під час хвороби: працювали у чотири руки стилісти

Алла Мазур - легендарна ведуча "1+1". Зірка пережила непростий період у житті, який досі не може забути.

Алла Мазур. Коли вона тільки прийшла працювати на телебачення, її ім’я асоціювалося з новими трендами. У кадрі зірка виглядала, як закордонна дикторка ВВС: чітка правильна промова, помірна емоційність. У зрілому віці Алла стала мотиваторкою та натхненницею для всіх, хто бореться з різними недугами. Онкологію Мазур поборола, але досі згадує, як це було.

Алла Мазур. Фото взяте з мережі.
Алла Мазур

Зараз Алла не соромиться короткої стрижки, але був час коли доводилося приховувати що насправді їй не до новин та посмішок. Моменти 2020 року артистка зберегла в особливу папку онлайн.

На своїй сторінці в Інстаграмі зірка показала, як її чепурили стилісти. Зняте у лютому 2020 року, коли мало хто підозрював про відчайдушну боротьбу. Поруч відео з пам’ятної подорожі у Львів.

Алла Мазур

“Найкращі ліки від друзів. Дякую всій фантастичній команді!”, – пише натхненно Алла.

Над образом телеведучої працюють у чотири руки. Їй ладнають зачіску, яка згодом виявиться перукою та легенько підфарбовують.

Коли Алла Мазур наважилася показати, що стало її волоссям?

Тривалий час знаменитість приховувала правду від глядачів, але у вересні 2020 року вона наважилася зняти перуку та зізнатися, що насправді її дні були наповнені не шиком зірки, а походами на процедури.

Зараз телеведуча навпаки не соромиться свого досвіду, а ділиться ним зі своїми прихильниками. Вона впевнена, що комусь точно буде важливо прочитати про те, як не здаватися.

Побажаємо цій артистці ніколи не ставати на такий шлях боротьби!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".