|
08.10.2021 09:47

Ярославський питає поради у фанатів, як повернути Олю Мартиновську, яку в нього відбив Ектор: “Хтось знає?”

У кадрі судді "МастерШеф" дуже професійні та стримані, а свої почуття одне до одного вони висловлюють поза зйомками.

Глядачі улюбленого кулінарного шоу “МастерШеф” звикли спостерігати за баталіями учасників, які йдуть на шляху до заповітної мрії, тоді як судді проєкту, Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський і Оля Мартиновська, залишаються на задньому плані й особливої уваги до себе не привертають. Та все це змінюється, як тільки вони переступають поріг знімального майданчика. В мережі їм навіть приписують справжній любовний трикутник.

Почалося все з того, що спільні фото Ольги та Володимира інтерпретувалися фанатами як натяк на роман. Це, загалом, не дивно, адже на світлинах кулінари виглядають доволі романтично, і таких світлин на їхніх сторінках в Інстаграмі багато. Є й такі, де зірки відкрито натякають на вагітність.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський

Але передбачуваний роман Ярославського і Мартиновської був розбитий вщент, коли Ектор виклав знімок зі своєю таємничою коханою, яка стоїть до камери спиною, і користувачі мережі побачили в ній риси Ольги. Цікаво, що відмовчуватися вона не стала і спочатку заявила, що їх з Хіменесом-Браво розсекретили, після чого публічно вибачилася перед Володимиром за розбите серце.

Оля Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво

Тим не менш, Ярославський здаватися не збирається. Цього разу шеф-кухар показав фанатам в Інста-сторіз надзвичайно гарні квіти, які хоче з їхньою допомогою знайти, і, схоже, не для себе:

“Це – квіти цибулі. Хтось знає, де можна таке купити у Києві?”, – звернувся він до підписників.

Скріншот з Інстаграму Володимира Ярославського

Не виключено, що Володимир вирішив завоювати увагу Олі Мартиновської не банальним букетом троянд, а більш екзотичним презентом.