Оля Мартиновська на тлі чуток про вагітність і роман з Ектором розповіла, як вони вирішили назвати дитину

Кулінарний проєкт "МастерШеф" не лише здійснює мрії. Схоже, на шоу також притягуються одне до одного серця суддів.

Нещодавно стало відомо, що головна зірка “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво вже не холостяк. Кулінар сам зізнався фанатам, що має кохану жінку, яку зустрів тут, в Україні. Ім’я обраниці він приховує, а на спільних фото не показує її обличчя, що породило безліч чуток в мережі.

Так, коли Ектор виклав в Інстаграмі затишний домашній знімок з коханою, яка стояла до камери спиною, підписники одразу ж впізнали в жінці Олю Мартиновську.

Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою
Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою

Мовляв, їх пов’язує набагато більше, ніж робота на знімальному майданчику. Хіменес-Браво ніяк не відреагував на ці домисли, тоді як Ольга відмовчуватися не стала та від себе додала, що їх таки розсекретили, хоча до цього її підозрювали в романі з іншим колегою – Володимиром Ярославським.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська
Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська

Здавалося, шеф-кухарі й самі навмисне підігрівали плітки, оскільки регулярно публікували у соцмережах доволі романтичні фото. Ще й не так давно під час відпустки у Грузії Мартиновська заінтригувала шанувальників кадром на фоні живописної природи з округлим животиком, на якому зробила особливий акцент. Звісно, без жодних пояснень.

Не виключено, що у донечки Олі Віруні скоро народиться братик чи сестричка, а її зірка народила у першому шлюбі.

Скріншот зі сторінки Ольги Мартиновської в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Ольги Мартиновської в Інстаграм

Цього разу суддя “МастерШеф” поділилася з фанатами спогадами про те, як вони з колишнім чоловіком обирали ім’я для доньки:

“Вона – Віра. І її ім’я для мене дійсно особливе. З чоловіком на тому, як її зватимуть, ми зійшлися одразу. Навіть не шукали альтернатив. І хоча я знаю небагато Вірунь, але завжди відчувала, що мою доню зватимуть саме так, бо Віра переслідує мене по життю. Я з дитинства вірую в Бога. Вірю у чесність та любов. І як би не складалося у моєму житті, я до останнього вірила та продовжую вірити в її силу. Моя донька – це втілення моїх переконань та впевненості, що все вийде. Моя Віра – мій маленький гарний янгол. І тримаючи її за теплу долоньку я впевнено крокую по життю та не здаюсь. З Вірою”, – написала Мартиновська.

Схожі статті