Володимир Ярославський прокоментував фото вагітної Олі Мартиновської: “Так довгоочікувано і хвилююче”

Судді "МастерШеф" Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський щоразу змушують прихильників підозрювати їх у романі.

Глядачів кулінарного проєкту завжди цікавить не лише боротьба кулінарів за право стати новим Мастершефом, а ще й особисте життя суддів шоу – Ектора Хіменеса-Браво, Володимира Ярославського і Олі Мартиновської.

На радість фанатам Ектор нещодавно відверто висловився щодо майбутнього шлюбу з коханою жінкою, а от Ольга з Володимиром не дають вичерпних коментарів з приводу своїх стосунків. У мережі їм не перестають приписувати любовний зв’язок, і цьому є пояснення.

Судді МастерШеф
Судді МастерШеф Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво

Справа в тому, що зірки постійно публікують доволі романтичні спільні фото, дописи вони теж часто присвячують одне одному. Ярославський навіть знайшов підхід до доньки Мартиновської, яка з’явилася на світ у першому шлюбі. Володимир батьком ще не став, проте це може змінитися, адже Оля нещодавно виклала кадр з помітно округлим животом без жодних пояснень – чи то справа у щільному сніданку, чи то це вагітність.

Скріншот зі сторінки Ольги Мартиновської в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Ольги Мартиновської в Інстаграм

Нарешті на сторінці Ярославського в Інстаграм теж з’явилася нова публікація, і знов спільна з Мартиновською. Присвячена вона їхньому творінню:

“Я знаю, як давно ви чекали, запитували та хвилювалися, де книга. Як підтримували та співпереживали всім складнощам, що траплялися на нашому шляху. Як писали коментарі та надихали, підтверджуючи: те, що ми створюємо – точно не дарма. Я знаю та неймовірно вам дякую. Перш за все за те, що повірили в нас з Олею. І ось я вже тримаю в руках першу книгу “100 рецептів на кожен день”. Так довгоочікуване та хвилююче. Так щиро і з посмішкою – це відчуття навіть краще, ніж happy end у фільмах. Адже це не кінець, а лише наш початок! Правда ж, Олю?”, – написав шеф-кухар.

Ольга теж поділилася емоціями від такої важливої для них події у себе в профілі та зазначила, що хоча це було важко і виснажливо, але неймовірно і незабутньо.

Схожі статті