Categories шоу-бізнес

Соломія Вітвіцька нарешті знайшла заміну колишньому: новий обранець щиро обійняв кохану на публіці

Соломія Вітвіцька опублікувала спільні фото з таємничим чоловіком.

На початку цього року зірка телеканалу “1+1” шокувала прихильників новиною про розлучення зі своїм чоловіком — режисером Владиславом Кочатковим. Пара прожила разом майже 8 років і жодного разу в пресі не з’являлося бодай натяків про негаразди в їхній сім’ї.

Телеведуча зізнається, що вона змогла зберегти дружні стосунки з колишнім. Зараз вони спілкуються, підтримують один одного та періодично навіть зустрічаються за чашкою кави.

Соломія та Владислав зізнаються, що в сучасному світі не потрібно боятися розлучень. Якщо раніше це вважалося чимось ганебним, про що зазвичай мовчали, то сьогодні — це нормальна практика для молодих людей, якщо вони перестали відчувати себе щасливими разом.

Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков

Кочатков і Вітвіцька просто перестали рухатися в одному напрямку в роботі над своїми стосунками — кожен з них по-різному бачив розвиток їхнього шлюбу. При цьому ніяких скандалів чи зрад між ними не було.

Такі заяви змушують прихильників пари сподіватися на продовження роману та примирення колишніх. Тим не менш Вітвіцька дає й свіжі приводи для обговоренні її особистого життя. В особистому блозі телеведуча після розлучення почала публікувати яскраві фото та відео з відпочинку, прогулянок та у парі з чоловіками.

Досить часто на сторінці Соломії почав з’являтися Володимир Рабчун — колега Вітвіцької, ведучий шоу “Твій день”.

Соломія Вітвіцька та Володимир Рабчун

Не дивлячись на чутки, телеведучі зізнаються, що вони дружать та підтримують один одного, однак ніякої романтики між ними немає.

Share