Пустотлива Соломія Вітвіцька не встигла розлучитися, як знайшла собі іншого парубка

Пустотлива Соломія Вітвіцька не встигла розлучитися, як знайшла собі іншого парубка

Відома українська телеведуча, зірка “ТСН” та телеканалу “1 + 1” , Соломія Вітвіцька зовсім нещодавно повідомила про розлучення з чоловіком. З Владом Кочатковим ведуча мирно розлучилася в грудні.

Складні стосунки

Телеведуча розповіла, що останній рік в житті подружжя був дуже складним. Партнери не могли знайти спільну мову та страждали від проблем у стосунках. За ініціативою журналістки Соломія та Влад навідували сімейного психолога. Але це не допомогло. Рішення було зваженим та “не свіжим” для пари, як зазначила зірка новин.

Коли все було вирішено та зроблено, жінка вирушила до США на запрошення своїх старих добрих подруг. Чоловік в цей час залишився вдома, ніби тому, що у них різні погляди на сімейний відпочинок і рідко збігаються робочі графіки.

Підтримка від друзів та родини

На новину одразу ж відреагували близькі та родина журналістки. Можливо, що дівчина важко переживає цей непростий період, адже їй доводиться прощатися з коханою людиною, з якою просто “не склалося”. Розлучення завжди сильно відкидає свою тінь на прекрасні речі, що відбуваються з жінкою. І навіть, якщо рішення було зваженим та необхідним, буває вкрай важко змиритися з результатом.

І не дивлячись на незгоди в особистому житті, Соломія продовжує активний образ життя і робить усе, щоб швидше прийти до тями. Вона подорожує, ходить до спа, проводить весело час зі своїми подругами, працює та активно веде сторінку у соцмережах.

Парубок

Сьогодні відома журналістка опублікувала фото з пухнастим улюбленцем та ніжно назвала його парубком. Соломія розповіла, що останнім часом песик дуже емоційний та всього боїться, тому родина не хоче залишати його у самотності.

А от про дійсного парубка, здається, мова піде не скоро. І не дивно, адже жінці необхідний час для відновлення. Бажаємо їй сил, терпіння та справжньої любові.

Схожі статті