Як виглядає син Наталії Сумської та Хостікоєва: працьовитий красень, який вражає зрілістю та принциповістю

У відомих українських акторів є спільники син, який подає великі надії.

Єдиний син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва В’ячеслав Хостікоєв регулярно входить до рейтенгів перспективних та талановитих молодих українських акторів. Він продовжує відому акторську династію та в своєму акторському доробку має ролі у визначних виставах.

В’ячеслав Хостікоєв

На відміну від своєї сестри спільний нащадок відомих українських акторів стає причиною гордості для своїх батьків кожного дня. Наталія Сумська говорить про нащадка з любов’ю та постійно нахвалює його.

В’ячеслав Хостікоєв

Змалку хлопець голів заробляти самостійно і дуже швидко вилетів з батьківського гніздечка. Зараз В’ячеслав живе окремо, разом з коханою жінкою.

Спадкоємець Анатолія Хостікоєва успадкував красу зіркової мами і тому виріс схожим на модель. Син знаменитих артистів нещодавно поділився і подробицями особистого життя. В інтерв’ю Каті Осадчій в програмі “Світське життя” 24-річний актор зізнався, що його серце зайняте. Артист зустрічається із зіркою другого сезону серіалу “Перші ластівки” Анастасією Рулой.

Георгій та В’ячеслав Хостікоєви

Нагадуємо, що не так давно Наталія Сумська зізналася, що змушена утримувати свою дорослу доньку. Після розлучення з першим чоловіком дівчина залишилася з донькою на руках без роботи та грошей. Звісно, мама люб’язно прийняла її під своїм дахом.

Тепер акторка скаржиться на спадкоємицю, що та не хоче шукати роботу і вважає, що їй усе повинні піднести на блюдечку. Сумська постійно згадує її батька, який так само не змагався за можливість заробляти добре.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.