Анатолій Хостікоєв вперше показав свого старшого сина не від Наталії Сумської: надзвичайний красень виріс

Українські актори театру і кіно Анатолій Хостікоєв і Наталія Сумська разом виховали спільного сина В'ячеслава, однак це не єдина дитина для них обох.

Майбутнє подружжя познайомилося під час навчання в театральному вузі. Хостікоєв перед самим випуском грав у виставі, куди намагалися пробитися студенти перших курсів. Так першокурсниця Наталія обійшла всіх інших кандидаток і стала партнеркою Анатолія по сцені.

Це не було коханням з першого погляду, оскільки досить довгий час Сумська і Хостікоєв дружили. Втім, поступово ця дружба переродилася в справжні романтичні почуття:

“Ось уже багато років у нас сім’я, спільні інтереси, робота, спектаклі, кіно, відпочинок, друзі, плани, мрії, подорожі і, нарешті, наш син Славко!”, – розповідав артист в одному зі своїх інтерв’ю.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином
Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином

Першому і єдиному спільному сину пари В’ячеславу 25 років, він пішов по стопах знаменитих батьків і продовжив акторську династію. У хлопця є старші брат і сестра по батькові і по матері.

Наталія Сумська разом з сином В'ячеславом на сцені театру
Наталія Сумська разом з сином В’ячеславом на сцені театру

Так, у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва з актрисою Любов’ю Кубюк народився син Георгій, який виріс писаним красенем. Ще маленьким хлопчиком він точно знав, що теж хоче стати актором, і йому це вдалося. З 2007-го Георгій грає в Київському драматичному театрі на Подолі. Також на його рахунку більше 20 ролей в кіно і серіалах. Зараз старшому синові Хостікоєва 39 років.

Старший син Хостікоєва Георгій
Старший син Хостікоєва Георгій

Що стосується Сумської, то ще до заміжжя за Анатолієм у неї народилася дочка Дарина від кінооператора Ігоря Мамая.

Георгій і В’ячеслав навіть виходили разом на театральну сцену, а ось чи підтримують вони відносини з сестрою, невідомо.

Георгій та В'ячеслав Хостікоєви
Георгій та В’ячеслав Хостікоєви

Схожі статті