Cамокритична Ольга Сумська дозволила фанатам побачити її без гриму та макіяжу: видовище не для слабодухих

Ольга Сумська на екранах України сяє з самої зорі незалежності. Жінка не побоялася відмежуватися від свого сценічного образу та показати себе справжню.

Ольгу Сумську назавжди запам’ятають цілі покоління, як зворушливу дівчину з великими очима та виразними рисами обличчя. Ця акторка отримала визнання та успіх завдяки своєї ролі Роксолани в однойменному серіалі.

Кадр з т/с “Роксолана”, де Ольга Сумська зіграла полонену, але горду українку.

Феноменально, але з роками її зовнішність набула лише нових рис. Ольга стала яскравою представницею зрілої вроди.

Тендітна Ольга Сумська
Тендітна Ольга Сумська. Фото взято на просторах мережі. 

Жінка вміє вправно підбирати собі одяг, такий, щоб відповідав віку, але й підкреслював принади. Вона завжди доглянута та має ідеальний макіяж. Відзначається акторка не тільки талантом, а й своєю щирістю зі своїми прихильниками-глядачами.

З тих пір, як стали популярними соціальні мережі, Сумська стала вести свій особистий блог, де висвітлює своє насичене театральне або кіношне життя. А стежить за нею стільки підписників, скільки б умовно помістилося у 3-х населених районах України. Понад 700 тисяч користувачів цікавляться життям легендарної Ольги.

Ольга Сумська користується популярністю у соціальних мережах. Скріншот зі сторінки акторки.

Її контент завжди має позитивний характер, але й чесно показує, чим живе знаменитість. Нещодавно вона вразила підписників відвертим відео у сторіз. Там Ольга показала себе справжню: без театрального гриму та виразного макіяжу. Зірка їхала у потягу та поділилася безпосередніми кадрами.

Ольга Сумська показала себе без макіяжу та гриму. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Акторка не соромиться свого природного вигляду та навіть дотепно кепкує зі свого образу такої мандрівниці. Ольга на камеру заявила, що знає, що її зовнішність з фільтрами буде виглядати у кадрі куди краще.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.