|
12.10.2021 10:51

Наталія Могилевська ошелешила подробицями особистого життя: “Вийшла заміж у 18. Розвелася через 4 місяці”

Відома українська співачка Наталія Могилевська у свої 46 років знаходиться у статусі холостячки, але так було не завжди. На рахунку зірки не один шлюб і не один роман, тож її особисте життя регулярно стає предметом для обговорення в пресі та у соціальних мережах.

Наталія Могилевська з самого старту співочої кар’єри підкорила слухача, адже вона володіє вражаючими вокальними даними і приємною зовнішністю, а її жіноча харизма заслуговує окремого обговорення. Артистка завжди привертала до себе чоловічу увагу, однак того єдиного вона поки що так і не зустріла.

У дев’яностих Могилевська зав’язала стосунки зі своїм першим продюсером Олександром Ягольником. Спільні пісні, житло і плани на майбутнє, здавалося, вели до весілля, однак на пропозицію руки та серця Наталія відповіла відмовою.

Продюсер і чоловік Наталії Могилевської Олександр Ягольник у білому світері

Першим офіційним чоловіком знаменитості став бізнесмен Дмитро Чалий. Неймовірно пишне весілля у 2004 році продовжилося сніданком в Парижі вже наступного ранку, проте і ця красива історія була швидкоплинною – не промайнуло й року подружнього життя, як пара розлучилася. Чоловік бачив поряд з собою сімейну жінку, а співачка приділяла багато уваги кар’єрі.

Перший офіційний чоловік Наталі Могилевської Дмитро Чалий

Наступні серйозні стосунки Могилевської протривали довше – 5 років. Зірка навіть знайшла спільну мову з доньками коханого Єгора Долініна. Публічних скандалів між ними не лунало, тим не менш, врешті закохані розійшлися без розголошення причин розриву.

Третій колишній Наталі Могилевської Єгор Долінін

Також Наталі в різний час приписували романи з Владом Ямою, Раду Поклітару, Ектором Хіменесом-Браво, Максом Барських, Владом Дарвіним та навіть Кузьмою Скрібяним, але під час спілкування з підписниками в Інстаграмі Могилевська здивувала несподіваними подробицями особистого життя:

“Вийшла заміж в 18. Розвелася через 4 місяці”, – пише зірка.

Наталія Могилевська вийшла заміж?

Виявилося, що це історія однієї з шанувальниць артистки, яка влаштувала у себе в сторіз опитування:

“Друзі, яким був найдивніший вчинок у вашому житті?”.

Наталія Могилевська звернулася до підписників

Варто зазначити, що Наталія регулярно спілкується з фанатами на різноманітні теми та завжди отримує зворотний зв’язок.