“Найкраща пара”: Влад Яма не стримав своїх почуттів до Наталі Могилевської, які приховував роками

Відомий український хореограф Влад Яма публічно звернувся до поп-діви вітчизняної естради Наталії Могилевської, не стримуючи почуттів.

Спільна історія Влада Ями і Наталії Могилевської бере початок з далекого 2006 року, коли вони стали партнерами на паркеті “Танців з зірками”. Пара номер 8 підкорила серця мільйонів глядачів, завдяки чиїм голосам вони пройшли у суперфінал, проте перемогу тоді забрали у минулому шоумен, а нині чинний президент України Володимир Зеленський і танцівниця Олена Шоптенко.

Наталія Могилевська
Легендарна пара номер 8

Через 11 років долі Влада і Наталії знову переплелися, але на цей раз Яма вже не танцював з Могилевською. Він зайняв суддівське крісло проєкту і оцінював її хореографію з Ігорем Кузьменко. Нарешті артистка отримала омріяний кубок, хоча їй довелося послухати їдкі зауваження з боку колишнього партнера.

Не можна не відзначити, що парі номер 8 неодноразово приписували роман, який обговорюють досі. І якщо співачка незаміжня, то хореограф вже давно одружений і виховує дитину. Проте, чутки про відносини героїв нашої сьогоднішньої статті тягнуться роками. При цьому виконавиця неодноразово називала Влада своїм вчителем без натяків на щось більше.

Влад Яма і Наталія Могилевська
Влад Яма і Наталія Могилевська

На цей раз в Інстаграмі Ями з’явилося архівне фото з Наталею Могилевською, на якому вони зображені під час танцю на головному паркеті країни. Цей пост танцюрист приурочив до дня народження поп-діви і написав:

“Happy Birthday, Dancing Queen! (З днем ​​народження, королева танцполу!) Кохання, хітів і танців! Ти – неймовірної сили людина і теж мій учитель!”.

Коментатори приєдналися до поздоровлень, а також поринули в спогади і назвали пару Ями з Могилевською кращої за всі сезони “Танців з зірками”.

Схожі статті