|
15.10.2021 11:35

Ярославському розбила серце не лише Оля Мартиновська: заміж виходить його колишня любов Ліза Глінська

Відомий український шеф-кухар та суддя шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський продовжує терпіти невдачі в особистому житті. На знімальному майданчику кулінару приписували романи з колегами Лізою Глінською, Ольгою Мартиновською, однак вони обидві розбили йому серце.

Чутки про роман Володимира Ярославського та Ольги Мартиновської з’явилися після того, як зірки почали викладати у соцмережах купу спільних романтичних фото. На більшості з них вони виглядають не просто друзями, а закоханими. Є навіть світлини, де шеф-кухарі відкрито натякають на Оліну вагітність.

Закохані Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська

Крім того, Володимир знайшов спільну мову з єдиною донькою Мартиновської, але їх образ як пари вщент розбила відвертість Ектора Хіменеса-Браво, який виклав фото з коханою дівчиною. Її ім’я та обличчя він не розсекретив, однак навіть на знімку, де вона позує спиною до камери, фанати побачили в ній риси Ольги.

На МастерШеф склався любовний трикутник між Ярославським, Ектором та Мартиновською

Ектор це не прокоментував, на відміну від Мартиновської, яка публічно вибачилася перед Ярославським та зізналася, що їх з Хіменесом-Браво дійсно розсекретили. Але Оля – не єдина відома жінка, з якою Володимира підозрювали у любовних стосунках.

Раніше місце судді “МастерШеф” займала ще одна переможниця проєкту Ліза Глінська.

Роман між Володимиром Ярославським та Лізою Глінською

В той час вони з Ярославським знаходилися разом не лише на знімальному майданчику, а й поза ним, тож фанати під кожним спільним фото кулінарів зазначали, що зірки дуже пасують одне одному:

  • “Я обожнюю вас обох. Сподіваюся, що ви будете разом або вже разом”;
  • “Ви дуже схожі, навіть в міміці… Ви створені одне для одного!”;
  • “А ви класно вдвох виглядаєте!”;
  • “Дуже хочеться, щоб ви були парою!”;
  • “Прекрасна пара! Щастя вам! Одружуйтеся!”.

 

Фанати підозрюють роман між Ярославським і Глінською

Шефи ніяк не коментували ці чутки, однак у цьому відпала необхідність, коли стало відомо, що Ліза Глінська виходить заміж, і не за Ярославського.

Ліза Глінська виходить заміж не за Ярославського

На відпочинку в Домінікані обранець Єлизавети зробив їй пропозицію руки та серця, на що вона відповіла згодою. Чоловіка звуть Максим Большаков, з Глінською вони знайомі 20 років.