Ярославський питає поради у фанатів, як повернути Олю Мартиновську, яку в нього відбив Ектор: “Хтось знає?”

У кадрі судді "МастерШеф" дуже професійні та стримані, а свої почуття одне до одного вони висловлюють поза зйомками.

Глядачі улюбленого кулінарного шоу “МастерШеф” звикли спостерігати за баталіями учасників, які йдуть на шляху до заповітної мрії, тоді як судді проєкту, Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський і Оля Мартиновська, залишаються на задньому плані й особливої уваги до себе не привертають. Та все це змінюється, як тільки вони переступають поріг знімального майданчика. В мережі їм навіть приписують справжній любовний трикутник.

Почалося все з того, що спільні фото Ольги та Володимира інтерпретувалися фанатами як натяк на роман. Це, загалом, не дивно, адже на світлинах кулінари виглядають доволі романтично, і таких світлин на їхніх сторінках в Інстаграмі багато. Є й такі, де зірки відкрито натякають на вагітність.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський

Але передбачуваний роман Ярославського і Мартиновської був розбитий вщент, коли Ектор виклав знімок зі своєю таємничою коханою, яка стоїть до камери спиною, і користувачі мережі побачили в ній риси Ольги. Цікаво, що відмовчуватися вона не стала і спочатку заявила, що їх з Хіменесом-Браво розсекретили, після чого публічно вибачилася перед Володимиром за розбите серце.

Оля Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво
Оля Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво

Тим не менш, Ярославський здаватися не збирається. Цього разу шеф-кухар показав фанатам в Інста-сторіз надзвичайно гарні квіти, які хоче з їхньою допомогою знайти, і, схоже, не для себе:

“Це – квіти цибулі. Хтось знає, де можна таке купити у Києві?”, – звернувся він до підписників.

Скріншот з Інстаграму Володимира Ярославського
Скріншот з Інстаграму Володимира Ярославського

Не виключено, що Володимир вирішив завоювати увагу Олі Мартиновської не банальним букетом троянд, а більш екзотичним презентом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.