Categories Шоу-бізнес

Володимир та Христина Остапчуки вперше розповіли про майбутнє поповнення в родині: “У нас буде дівчинка!”

Особисте життя відомого телеведучого Володимира Остапчука повне інтриг та скандалів. В минулому році шоумен одружився на новій обраниці, заради якої пішов від колишньої дружини Олени Войченко, а вже зараз подружжя готується до майбутнього поповнення у родині.

З нотаріусом Христиною Горняк, яка тепер вже Остапчук, Володимир познайомився у серпні 2019-го на весіллі, де він був ведучим, а вона – гостею свята. Хімія між молодими людьми виникла одразу, тож вже через місяць спілкування вони полетіли в Турцію святкувати день народження Христини.

Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк

Телеведучий на той момент знаходився у шлюбі з Оленою Войченко, саме тому його стосунки з Горняк бурхливо обговорювалися у ЗМІ та в мережі. Свої почуття закохані приховували від публіки, допоки Володимир офіційно не розучився з Оленою.

Нещодавно Остапчуки поділилися великою радістю – вони будують власний заміський будинок, про який вже давно мріяли. В ньому буде одразу декілька дитячих кімнат – для дітей шоумена від Войченко, а також для майбутніх малюків від Христини.

Колишня дружина Володимира Остапчука Олена Войченко та їхні діти

У програмі “Зірковий шлях” пара вперше дала інтерв’ю разом з батьками та розповіла про поповнення в родині. Ведуча шоу завітала до батьківської хати героїв випуску з подарунком, який заховала у рожеву коробку і сказала, що всередині лежить дуже символічна річ. Остапчук емоцій не стримував:

“В нас буде дівчинка!”, – заявив він.

Володимир Остапчук зізнався, що в них з Христиною буде дівчинка

Вже під час спілкування з журналісткою Христина зізналася, що вона особисто вже готова стати мамою, тому разом з Володимиром вони поступово наближуються до цього моменту. А ось що з цього приводу розповів сам шоумен:

“Ми ж хочемо, щоб в нас була ляля, ми її називаємо Валентина. Ми сміємося, тому що в Христини такий характер, вона така юристка, всі діла, печаті ставить: “Все, зайдіть після обіду, я зайнята”. Ось. І я кажу: “Слухай, як би її не звали, вона буде паспортисткою, а всіх паспортисток звати Валентина”.

Володимир Остапчук хоче доньку

Також Володимир зізнався, що більше мріє про дівчинку, оскільки вважає, що дівчат легше виховувати.

Share