Володимир Остапчук заявив, що не відчуває провину перед екс-дружиною Оленою Войченко, якій зраджував у шлюбі

Український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук досі не може налагодити стосунки з колишньою дружиною Оленою Войченко, від якої пішов до іншої.

Весь вітчизняний шоу-бізнес стояв на вухах, коли розлучалися Володимир Остапчук та Олена Войченко. Причиною їх сімейного розбрату стала його нинішня дружина – нотаріус Христина Горняк. Минуло менше року з моменту розлучення, як телеведучий одружився вдруге.

Весілля було пишним і прогриміло на всю країну, а їх відносини з Христиною зав’язалися ще за часів шлюбу з Оленою. Коли цей факт став надбанням громадськості, Войченко заявила, що чоловік постійно їй зраджував, хоча з боку вони виглядали ідеальною сім’єю.

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Володимир Остапчук і Христина Горняк

Потім екс-подружжя почало боротьбу за двох спільних дітей – дочку Емілію і сина Евана. Остапчук стверджує, що колишня не дає йому бачитися зі спадкоємцями, тоді як жінка каже, що шоумен сам не виявляє бажання проводити з ними час. Володимир вирішив піти далі і збирається подавати на неї в суд, щоб довести, що його батьківські права регулярно порушуються.

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми

Незважаючи на всю скандальність ситуації, ведучий не відмовляється від інтерв’ю, розуміючи, що запитань, пов’язаних з Оленою, не уникнути. Так, він став гостем рубрики “33 за 3“, яку веде Олександра Кучеренко, де своїми відповідями дав зрозуміти, що не відчуває провину перед Войченко. Ось як він відповів на питання про те, за що хотів би попросити вибачення у екс-дружини:

“Ні за що”.

Володимир Остапчук у програмі 33 за 3
Володимир Остапчук у програмі 33 за 3

А ось що Володимир думає з приводу того, чому чоловіки зраджують:

“Блін, не знаю. Ну це не до мене питання точно”.

Володимир Остапчук у програмі 33 за 3
Володимир Остапчук у програмі 33 за 3

Схожі статті