Categories Шоу-бізнес

Поки Ольга та Наталя Сумські з’ясовують стосунки, їхня мама живе в убогій квартирі без ремонту: “Такі заможні, а мама наче в общазі”

Мама Ольги та Наталі Сумських нещодавно відсвяткувала свій 88 день народження. Молодша донька, відома своєю роллю Роксолани, разом із родиною приїхала в гості до Анни Сумської та поділилася спільними фотографіями зі свята. Однак у відповідь отримала шквал критики від підписників.

Ольга та Наталя Сумські – дві рідні сестри та дві зірки українського телебачення, які останнім часом практично припинили спілкування одна з одною. Конфлікт між ними стався через кардинально різні погляди на деякі речі.

Перш за все, Наталю обурило, що молодша сестра дозволяє собі грати в серіалах та фільмах, які знімаються в Росії або за рахунок бюджету сусідньої держави. До того ж старша донька Ольги, Антоніна Паперна, вже декілька років живе у Москві, де вийшла заміж за актора Володимира Яглича, якому подарувала двох дітей.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми

Окрім того, старша Сумська не розділяє любов  молодшої активно демонструвати кожен крок свого життя на публіку. Ольга дійсно активно веде свій особистий блог у соціальних мережах, де не соромиться ділитися фото з родиною, з відпочинку та навіть без макіяжу. Її сестра розповідає прихильникам виключно про роботу.

Нещодавно Ольга опублікувала сімейні фото з дня народження мами, яка відсвяткувала 88 років. Для привітань зібралася уся її родина: чоловік та дві доньки. Однак, Наталі з дітьми на спільних знімках не було, що викликало безліч питань в аудиторії: чому сестри не змогли примиритися навіть у такий день.

Ольгу та Наталю Сумських розкритикували за стан квартири їхньої мами

Обурив користувачів мережі також стан квартири їхньої мами. Підписники пишуть, що сестри такі заможні, а ремонт у квартирі найдорожчої людини зробити не можуть.

Скріншот зі сторінки Ольги Сумської

Сама зірка українського кінематографу відзначила, що її мамі подобається такий стиль і вона сама не готова робити ремонт у квартирі.

Share