Ольга Сумська стала обличчям премії “100 успішних українців”: за які заслуги вкотре запросили зірку

Ольга Сумська не скромничає: на сторінці свого Інстаграму показала, що саме її обрали обличчям престижної премії.

Ольга Сумська стала обличчям премії “100 успішних українців”. Акторка вже похизувалася новиною у соціальних мережах, а ми спробуємо розібратися, чому саме її обрали на цю роль.

Ольга Сумська

“Чарівна Ольга Сумська стала обличчям ІІІ премії “100 успішних українців”, – пише одна з організаторок.

Премія від журналу “Ukrainian People” відзначає впливових людей у різних галузях: волонтерська діяльність, бізнес-сфера, мистецтво. Навіть талановиті мами входили до цього рейтингу. Кого номінують у 2021 – невідомо поки що.

До речі, Ольга Сумська вже була обличчям премії у 2019 році. Її обрали, так, як вважають носієм української культури та цінностей. На заході артистка виконувала роль ведучої та відкривала саму церемонію. Можна припустити, що й цього року буде так само.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Насправді акторка має чимало нагород. Вона була у рейтингу “Жінка ІІІ тисячоліття”, мала премію свого часу від журналу “Единственная”, а ще її номінували у списку “Viva! Найкрасивіші 2017”. Держава також відзначала внесок Ольги: ще у 1996 році вона стала лауреаткою Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Слід відзначити, що своїми нагородами артистка не кічиться. На інтерв’ю вона скромно розповідає про досягнення, але більше хоче познайомити своїх прихильників з особистим життям та своєю індивідуальністю.

Цікаво, що по нагородам знаменитість обігнала свого зіркового чоловіка Віталія Борисюка, але подружжя з цього приводу не конкурує.

Схожі статті