|
17.10.2021 20:40

Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна привітали тата з Днем батька репом: “Оце талант!” (ВІДЕО)

Алла Борисівна і Максим Галкін пишаються своїми дітками: Ліза та Гаррі завдяки своєму різнобічному вихованню, ретельному навчанню і вродженому таланту, вже стали популярними персонами. Нещодавно другокласники здивували несподіваним вмінням читати реп.

Подружжя Галкіна та Пугачової у 2013 році отримало справжній дарунок долі. На світ з’явилися їхні чарівні двійнята. Народилися в один день дітки, але з різницею у 10 хвилин. Гаррі, як справжній джентельмен, вирішив пропустити даму вперед – отож Ліза вважається номінально його старшою сестричкою.

Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна привітали тата

Народжувала малюків сурогатна матір. Алла Борисівна з об’єктивних причин не могла вже сама виносити плід, а як владна прагматична жінка, вона ще з молодості мала генетичний матеріал для продовження роду. Саме нестандартний спосіб народження нащадків, став предметом для дискусій у мережі. Які лише забобони не вирували навколо долі двійняток, але роки йдуть і Ліза з Гаррі довели одне: геніальні гени мами й тата успадкували на 100%.

Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна привітали тата

Як для 8-річок, Галкіни мають гарну освітню базу та жвавий розум. Окрім бази читання-писання-малювання, вони вже вміють конструювати, виступати на сцені, грати на музичних інструментах. А, ось нещодавно крихітки вже й опанували складний ліричний жанр – реп. Речитатив підготувати діти до Дня батька. Вітали своїм імпровізованим виступом тата Максима.

“Свято тільки заснували, а наші вже мене привітали”, – не без гордості пише чоловік Алли Борисівни.

Дуже зворушливі слова для треку підібрала малеча. Лунають рядки про те, що Максим – це справжній приклад для наслідування. Ліза ж вирішила дати волю фантазії таткова принцеса зробила з паперу кролика, а ще намалювала картину з поросятком. Розчулений батько не втримався та публічно віддячив своїм крихіткам. Діти з кадру втекли.

 

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.