Дзідзьо надихнувся підтримкою екс-дружини Славії на прем’єрі фільму та чесно зізнався: “Моє серце зайняте”

Новина про розлучення Дзідзьо та його дружини-співачки Славії сколихнула весь український шоу-бізнес, адже з боку їхня родина здавалася однією з найміцніших. Втім, навіть після розірвання шлюбу екс-пару часто бачать разом, а нещодавно артист чесно зізнався, чим або ким зараз зайняте його серце.

DZIDZIO ніколи не робив сенсацію зі свого особистого життя. Він привертав увагу публіки творчістю, епатажністю та дещо дивним сценічним образом. Довгий час фанати навіть не підозрювали, що Михайло Хома одружений, адже кохану він у світ не виводив. Більше того, співак підігрівав чутки про роман з Олею Цибульською.

Пізніше виявилося, що Дзідзьо має дружину Ярославу, стосунки з якою розпочав ще в юності. В минулому році про неї заговорили в публічному полі, оскільки стартувала її сольна кар’єра, а тепер у всіх на вустах пристрасті розлучення зіркової пари. Після 20 років разом DZIDZIO і SLAVIA вирішили розірвати шлюб, оскільки між ними виникла купа непорозумінь, котрі вони не змогли подолати.

DZIDZIO та його колишня дружина Slavia
Вісілля DZIDZIO і Slavia

В інтерв’ю Ярослава зізнавалася, що їй було неприємно і боляче від того, як чоловік вдає з Цибульською закоханих, а її в люди не виводить. Через це Ольгу охрестили розлучницею, хоча вона заміжня жінка і має від коханого сина.

Попри все це, Дзідзьо та Славії вдалося залишитися добрими друзями. Навіть на прем’єру комедії “Де гроші?”, у якому Михайло зайняв режисерське крісло і зіграв одну з ключових ролей, екс-обранця прийшла підтримати Ярослава.

Славія прийшла підтримати Дзідзьо на прем'єрі його фільму
Славія прийшла підтримати Дзідзьо на прем’єрі його фільму

Бачачи це, шанувальники не втрачають надії на возз’єднання пари, тож DZIDZIO дав офіційний коментар ТСН та розповів, чи знайшов після розлучення нове кохання:

“А поки не помічаю жінок. Я зараз весь у роботі, я щойно закінчив роботу над фільмом. Моє серце зайняте роботою”, – поділився артист.

Дзідзьо
Дзідзьо розповів про стосунки з жінками після розлучення

У майбутньому Михайло Хома бачить поряд з собою милу жінку:

“Не даремно ж говорять, мила – це коли серцю мила, і розуму, і голові. Коли можна побути разом і наодинці”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.