Ані Лорак все ще закохана у колишнього чоловіка Мурата, який одружується: “Все віддам за нього”

Декілька тижнів тому стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак, український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу заручився зі своєю обраницею Лілією. Подія якраз пропала на реліз нової композиції співачки, а тепер Кароліна інтригує мережу свіжими новинами.

Відома українська співачка Ані Лорак, яка вже багато років живе РФ, випустила нову композицію слідом за україномовною роботою. Новий трек під назвою “Він” був опублікований на YouTube-каналі артистки.

Пісня присвячена Мурату?

Вже традиційно Кароліна співає про почуття до чоловіка, за якого “готова віддати все”. Також на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Лорак опублікувала mood-відео до цієї пісні, на якому вона постала з яскравим макіяжем.

Ані Лорак все ще закохана у колишнього чоловіка Мурата, який одружується. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Варто відмітити, що деякі користувачі мережі одразу ж побачили прихований сенс у тексті пісні і прив’язали його до нещодавніх заручин колишнього чоловіка співачки. Так, турецький бізнесмен Мурат декілька тижнів тому повідомив про те, що одружується на українській візажистці Лілії.

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Ані Лорак все ще закохана у колишнього чоловіка Мурата, який одружується. Наречена Мурата Налчаджиоглу

Пара впродовж місяця знаходилася у Туреччині, вочевидь проводячи час з родиною Мурата і готуючись до весілля. Ані Лорак в свою чергу відреагувала новину цікавим чином: у той самий день вона повідомила про реліз її нового синглу. Варто відмітити, що цей крок приніс їй багато переглядів в Instagram, адже багатьом було цікаво дізнатися емоції співачки, яка так болісно пережила розрив з коханим шість років тому.

Також у коментарях можна знайти думку, що артистка не просто так обрала саме цю композицію для виконання, адже вона хоче відправити якийсь меседж публіці, який стосується її особистого життя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.