|
22.10.2021 23:59

Холостячка 2021: хто розчарував Злату Огнєвіч у 6 випуску від 22.10.21 і назавжди покинув проєкт

Злата Огнєвіч продовжує шукати своє кохання на проєкті та вивчати учасників з різних сторін. У цьому випуску на глядачів чекала подія, яка ще жодного разу не ставалася в рамках шоу. Злата не примирилася з нещирістю чоловіків і вчинила, як їй підказувало її серце.

У п’ятницю, 22 жовтня, о 19:00 на телеканалі СТБ пройшов 6 випуск проекту “Холостячка-2” зі Златою Огнєвіч. Артистка ще з більшою увагою поставилася до побачень і змогла з’ясувати для себе важливі речі, які суттєво вплинули на її вибір. Так, цього разу глядачі задоволені результатом, адже бачили, що деякі з учасників не підходять зірці.

Як пройшли побачення в 6 випуску шоу “Холостячка-2”?

Спочатку на проєкті в шостому випуску відбулося групове побачення Вінченцо і Андрія зі Златою. Вони взяли участь в ніжній фотосесії в лавандовому полі. Знімки вийшли дуже чуттєвими. На друге групове побачення вирушили Олег, Влад і Макс. Вони занурилися в творче життя Огнєвіч. На цьому побаченні у Злати стався поцілунок з Максимом Тарапатою.  Варто відмітити, що глядачі підозрюють хлопця у тому, що саме він став переможцем шоу. Злато і Максима порівнюють з парою Ксенії та Олександра, які побудували кохання у попередньому сезоні.

Третє побачення у Огнєвіч було з психологом Романом Свечкоренко. Спочатку вони займалися повітряним стрейтчінгом, а потім пішли в спа на масаж. Також три учасники проекту – Влад Ясько, Андрій Задворний і Роман Свечкоренко – пройшли перевірку на поліграфі. Після цього Злата прийняла рішення попрощатися з Владом, адже чоловік до цих пір, судячи з усього, любить свою колишню дівчину.

Навряд хлопець очікував опинитися на перевірці з поліграфом, але спеціалісти зробили своє діло та прояснили для Злати деякі моменти.

Вслід за ним шоу покинули Вінченцо та Рома.

Залишається сподіватися, що головна героїня не пошкодує про свій вибір.