|
23.10.2021 17:27

Вагітна Руслана після повідомлення про майбутнє поповнення не припиняє ділитися щастям: “Я щиро радію”

Руслана Лижичко тільки нещодавно повідомила, що чекає на майбутнє поповнення і вже світиться на усіх екранах країни. Варто відмітити, що глядачі неймовірно щасливі через повернення співачки на телебачення, і не дочекаються дізнатися деталей цікавого положення зірки.

Не так давно відома українська співачка Руслана Лижичко повідомила зі сцени про те, що очікує на майбутнє поповнення. Зірка не уточнювала, чи знаходиться вона у цікавому положенні, але плітки про скору появу малюка підтвердила. Мовляв, це не пусті слова, а реальність. Варто відмітити, що вік артистки схиляє до думки, що зіркове подружжя вдалося до послуг клініки ЕКЗ.

Вагітна Руслана Лижичко ощасливила фанатів новиною. Співачка разом з чоловіком

Руслана Лижичко повертається на телебачення

Останні роки співачки не було видно на сцені. Вона присвячувала себе створенню музики, боротьбі за екологію, допомозі дітям та тваринам, і уникала журналістів. Через це навколо зірки почали ходити неприємні плітки. Мовляв, зовсім розпустилася, має погані звички і не слідкує за собою. Хоча насправді вона має бездоганну фізичну підготовку, політичну кар’єру, тощо.

Тому зірці довелося спочатку дати відповідь пресі, а згодом пояснити фанатам, що з нею відбувається. Увесь цей час вона проживала разом з чоловіком у своєму будинку і мріяла стати мамою.

Зараз артистка не тільки співає, але запрошується на різноманітні творчі проєкти. Останнє дуже її радує. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новину про те, що стало запрошеною суддею на шоу “Україна має талант”. Користувачі мережі дуже позитивно сприйняли це повідомлення, а деякі навіть не втрималися від порівняння таланту Руслани та інших судів.

Цілком імовірно, що ми будемо бачити артистку все частіше, адже вона знову активно набирає популярність.