У родині Софії Ротару сталося поповнення: син співачки не втримався і показав свого крихітного малюка

У Софії Михайлівни Ротару є лише один син, який подарував їй онуків. Хлопчик та дівчинка були названі на честь своєї бабусі та дідуся, і тепер є головною гордістю української артистки. Але Руслан підготував для родини черговий сюрприз, який ощасливив фанатів сім'ї

Родина Софії Михайлівни Ротару без сумнівів обожнює тварин. У кожного члена її родини є маленький улюбленець, про якого знають фанати співачки. Так, син артистки Руслан Євдокименко має німецьку вівчарку на ім’я Крим. Соня Євдокименко, наприклад, декілька років няньчиться з собачкою на ім’я Джиммі.

Поповнення в родині Софії Ротару

А нещодавно до сім’ї завітав новий член родини — собачка породи хавапу не ім’я Голді. Про це Руслан Євдокименко повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Чоловік оприлюднив фотографію своєї доньки, яка тримає маленького цуцика на руках. І судячи з усього, Голді відправиться з Сонею до Нью-Йорку і буде другом маленькому Джиммі.

Варто відмітити, що собаці на фотографії не більше 6 місяців. Користувачі мережі дуже позитивно відреагували на новину, хоча знайшлися і ті, хто звинуватив Соню у тому, що вона досі займається собаками, а не дітьми.

Нагадуємо, що не так давно онучка Софії Михайлівни разом з бабусею давала інтерв’ю, у якому розповіла, що не збирається виходити заміж найближчим часом. Незважаючи на плітки про майбутнє заміжжя за її новим коханим Денисом Жадановим, насправді юна модель не збирається ставати дружиною і має інші плани на найближче майбутнє. Свої довгі роздуми вона пояснила високими стандартами стосовно сім’ї і бажанням створити родину на прикладі своєї бабусі. Тепер Соня буде власницею двох прекрасних собачок, які прикрасять її самотність у місті Великого Яблука.

Схожі статті