|
25.10.2021 09:15

Як виглядають доньки Надії Мейхер, через яких Меладзе вдруге вигнав її з “ВІА Гри”: схожі на маму-красуню

Відома українська співачка Надія Мейхер довгий час була невід'ємною зіркою популярного жіночого тріо "ВІА Гра", допоки вона не покинула колектив. Причому це було в її кар'єрі неодноразово, а двічі виконавиця полишала сцену через вагітність – Надія є багатодітною мамою сина і двох донечок.

Саме з Мейхер і Альони Вінницької почав своє існування гурт “ВІА Гра”, який вважається одним з найуспішніших російськомовних музичних проєктів нульових. А Надію досі називають однією з найпривабливіших учасниць тріо, не лише через її розкішну фігуру. Співачка володіє сильним вокалом, танцювальною пластикою та жіночою харизмою, яку неможливо не помітити.

Золотий склад ВІА Гри – Надія Мейхер, Віра Брежнєва і Анна Сєдокова

Як не дивно, але верше вона пішла з колективу на самому піку популярності у 2002 році. Сталося через вагітність Мейхер – вона народила свого первістка, хлопчика Ігоря.

Особистість батька дитини Надія приховувала довго, але пізніше зізналася, що цей чоловік – бізнесмен Олександр Лищенко. В офіційному шлюбі пара не перебувала, а стосунки були недовготривалими.

Старший син Надії Мейхер, через якого вона вперше покинула ВІА Гру

Лише місяць після народження сина знадобився Мейхер, аби повернутися у склад гурту. Якраз тоді до Надії приїхала її мама, яка зайнялася вихованням новонародженого онука. Після кількох музичних альбомів та безлічі отриманих нагород у 2006-му співачка вдруге пішла з “ВІА Гри”, однак через 3 роки повернулася в тріо.

Останній концерт віагрянок участю Надії відбувся у 2011-му, яка знову пішла з колективу через вагітність – згодом у неї народилася дочка Анна від нинішнього чоловіка зірки Михайла Уржумцева. Він нарешті подарував Мейхер довгоочікуване жіноче щастя.

Чоловік Надії Мейхер Михайло Уржумцев

Законним подружжям щасливі батьки стали у 2014-му, і незабаром після реєстрації шлюбу вони дізналися, що чекають на поповнення. Так у 2015-му Надія народила другу донечку Марію.

Діти Надії Мейхер

Як турботлива мати, перші роки життя дівчаток Мейхер приховувала від публіки. Лише під час участі в “Танцях з зірками 2020” вона вперше показала спадкоємиць та разом з ними вийшла на паркет. Під стать знаменитій мамі Анна і Марія ростуть справжніми красунями.