Надія Мейхер покинула поп-сцену заради опери: ледь не загубила талант у ВІА Грі. Як тепер звучить її голос?

Екс-солістка жіночого тріо "ВІА Гра" Надія Мейхер наважилася на серйозну зміну творчого амплуа – тепер вона оперна діва.

Надія Мейхер – яскравий приклад того, що талановита людина талановита в усьому. На її рахунку кілька ролей в кіно і мюзиклах, власний продюсерський проект, високі результати в шоу “Танці з зірками”.

Також вона відмінно показує себе в ролі телеведучої, випускає дизайнерський одяг свого бренду і навіть пише вірші. Але на цьому героїня нашої сьогоднішньої статті не зупиняється.

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Так, у себе в Інстаграмі Надія Мейхер розповіла підписникам про любов до опери і поділилася першими успіхами в цьому напрямку – зовсім скоро у неї відбудеться оперний дебют, якого вона чекала ледь не все життя:

“Щоб розповісти, що для мене класична музика, і що значить в моєму житті опера, доведеться написати книгу, бо це любовний роман довжиною практично в 25 років, який проявлявся спалахами пристрасті, спалахами сумнівів і затишшя, чи затишшя перед справжньою бурею. Для мене це новий етап у моєму творчому, професійному житті”, – пише зірка та зізнається, що щаслива як ніколи.

Також вона опублікувала невеликий ролик, в якому показала уривки з репетицій, де чути і її оперний спів, а захоплені шанувальники почали вітати виконавицю з настільки серйозним досягненням, чого від неї не очікували:

  • “Браво!”;
  • “Вітаю вас з прем’єрою! Мрії повинні здійснюватися”;
  • “Чудово!”;
  • “Богиня”;
  • “Шикарно! Ви ідеально підходите в цю оперу, вся така пекуча брюнетка. Голос шикарний. І в “ВІА Грі” ви були найкрутішою, без вас вже не слухала”.
ВІА Гра та Валерій Меладзе
Надія Мейхер у складі ВІА Гри з Валерієм Меладзе

До речі, Надія Мейхер також приходила на “Голос країни-11“, де вперше відважилася продемонструвати той свій талант, який так довго приховувала від публіки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.