|
25.10.2021 11:27

Вагітна Настя Каменських не вгадала з сукнею, а Потап видав дружину з головою: зіркові батьки в очікуванні

Вагітність Насті Каменських вже давно не дає спокою численним прихильникам співачки та її зіркового чоловіка Потапа. Пара утримується від коментарів, але продовжує інтригувати світлинами з натяком. Подивіться і ви, як змінилася фігура "вагітної" Насті Каменських – всі питання відпадуть.

Чутки про роман учасників дуету “Потап і Настя” ходили ще за часів існування колективу, хоча на той момент Олексій був одружений на іншій жінці – продюсерці Ірині Горовій. Нарешті зірки перестали приховувати своє кохання у 2019 році в день власного весілля, на якому навіть гуляла колишня дружина репера.

Тоді ж стало зрозуміло, що причиною розлучення Горової і Потапенка були його почуття до Каменських, і в нещодавньому інтерв’ю для програми “ЖВЛ” він не став цього заперечувати. Тоді ж Потап відверто зізнався, що мріє про чотирьох дітей від Насті, приписувати вагітність якій почали ледь не на наступний день після весілля.

Весілля Потапа і Насті Каменських

Тепер фанати регулярно видивляються у будь-яких нових фото співачки натяки на зростаючий животик. І часто їм це вдається – зірка не приховує, що схильна до зайвої ваги, тож її фігура то зменшується, то збільшується. Але останнім часом коментатори в мережі вбачають одну-єдину причину коливань ваги Каменських – вагітність. Нові світлини з відпочинку в Інстаграмі Потапа винятком не стали.

Так, артист опублікував серію кадрів з вечора в Дубаї, куди вони з коханою вирвалися відволіктися від напруженої роботи. На першому фото Потап і Настя позують з зірковими друзями – гумористом Олександром Реввою та його дружиною Анжелікою, а на другому лише вдвох.

Потап і Настя разом з Олександром Реввою і його дружиною
Вагітна Настя Каменських обійняла Потапа

Саме ця світлина привернула до себе багато уваги, адже легка сукня NK обтягнула її талію, підкресливши помітний животик.

Чи дійсно Настя Каменських вагітна – невідомо, але якщо так, то мамою вона стане вперше, тоді як Потапенко вже має сина від шлюбу з Іриною Горовою. Детальніше про любовний трикутник зірок на YouTube-каналі “Одна минута”: