Вагітна Каменських у купальнику поруч з Потапом показала, як змінилася її фігура: “Що може бути краще?”

Відомі українські артисти Потап і Настя Каменських поїхали на курорт, звідки діляться інтригуючими пляжними фото.

Чутки про вагітність Насті Каменських з’явилися чи не відразу після їх з Потапом весілля, яке вони зіграли в травні 2019-го. Як припускають прихильники, саме колега по екс-дуету стала причиною розлучення Олексія Потапенка з його колишньою дружиною Іриною Горовою навіть при наявності спільної дитини – пара виховує сина Андрія. Проте, їм вдалося уникнути скандалів і зберегти теплі відносини.

Ірина Горова та Потап
Ірина Горова та Потап

Що стосується поповнення в родині Потапа і Насті, то виконавиця не приховує – стати мамою хоче так само сильно, як і завоювати престижну музичну нагороду Греммі. Коли це станеться, знаменитість не каже. Шанувальники, звичайно, чекають не дочекаються радісної новини, тому під будь-яким фото Каменських в Інстаграмі знаходять натяки на можливе цікаве положення.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

На цей раз зірки вирішили втекти зі спекотного Києва ближче до моря і вирушили на відпочинок, де насолоджуються екзотичними пляжами і публікують спільні фото. Настя в черговий раз довела, що виглядає чудово, і сфотографувалася в плямистому купальнику та сонячних окулярах поруч з Потапом, який їсть кавун. Ракурс співачка обрала досить вдалий, адже так її форми виглядають особливо ефектно.

“Ну що може бути краще, ніж коханий з кавуном?”, – підписала кадр Каменських.

Коментатори почали ділитися емоціями від побаченого. Без традиційних питань про вагітність не обійшлося, однак артисти тримають інтригу і відмовчуються:

  • “Настя, а народжувати збираєшся?”;
  • “Настьона тільки краще стає, а Потап старіє все”, – пишуть фанати.
Коментарі під фото Насті і Потапа
Коментарі під фото Насті і Потапа

Не забудьте також познайомитися з історією кохання Потапа і Каменських в наступному відео:

Схожі статті