|
27.10.2021 12:58

Як виглядає перша дружина Сергія Притули: ефектна брюнетка затьмарила нову жінку телеведучого

Відомий український шоумен Сергій Притула не робить зі свого особистого життя велику таємницю. Зараз телеведучого щасливим робить жінка, з якою він познайомився на роботі в той момент, коли його попередній шлюб дав серйозну тріщину. А чим зараз живе та як виглядає перша дружина Притули?

Першою законною жінкою Сергія Притули стала Юлія Андрійчук. В 2008-му у пари народився хлопчик, якого вони назвали Дмитро. Їхня сімейна історія завершилася полюбовно – подружжя вирішило, що розлучення буде логічним кроком на тлі купи непорозумінь, які між ними виникли. Пара намагалася зберегти родину заради сина, однак було вже запізно.

Перша дружина Сергія Притули Юлія

За словами самого Сергія, він не зміг витримувати правильний баланс між роботою і сім’єю, що зрештою і зруйнувало шлюб. При цьому Притула і його перша дружина залишилися в чудових стосунках. Крім того, він зі своєю нинішньої коханою Катериною Сопельник спілкується з Юлією та її новим чоловіком Борисом. Йому вона народила дитину, причому Сергій підтримав колишню і попри розлучення купив їй двоярусну квартиру, щоб вона почувала себе комфортно.

Перша дружина Сергія Притули спілкується з його новою обраницею

Навіть син екс-подружжя був радий рішенню батьків розлучитися, про що шоумен розповідав у програмі “Зірковий шлях”:

“Дмитро мені колись сказав, що: “Коли я був маленький, ви сварилися і робили мене нещасливим. А зараз ви з мамою не живете разом, в мами є Боря, і вони щасливі, в тебе є Катя, і ви щасливі”.

Син Сергія Притули від першого шлюбу

До речі, з Катериною Сергій познайомився на Новому каналі – вона спочатку працювала адміністратором, потім лінійним продюсером. Про більш ніж робочі стосунки і мови не йшло, допоки шлюб з Юлією не почав розвалюватися:

“У якийсь не дуже добрий етап мого життя, коли перший шлюб тріщав по швах і мені повністю було зрозуміло, що все йде до логічного кінця, ми зблизилися”, – зізнався Притула в інтерв’ю з Машею Єфросиніною.

Сергій Притула з дітьми та новою дружиною Катериною

Згодом після одруження на Катерині Притула став батьком вдруге і втретє – дружина подарувала телеведучому донечок Соломію і Стефанію.