“Покинув бідну та згорьовану жінку”: Сергій Притула обурений обставинами розлучення з дружиною

Сергій Притула не став приховувати емоцій стосовно пліток навколо нього та його колишньої дружини.

Розлучення відомого українського телеведучого Сергія Притули та його колишньої дружини Юлі викликало в українців масу питання. Чому зразковий сім’янин раптом покинув вагітну жінку та пішов з родини? Знаменитість неабияк розчарований чутками, які оточують його та його велику родину.

Сергій Притула з родиною

Зірка запевняє, що рішення було обопільним і ніхто нікого не покидав. Більш того, його неодноразово гнівили коментарі про те, що його теперішня дружина Катруся увела його з родини, адже увесь той час поки він був одружений працювала з ним на студії.

Сергій Притула віддав усе колишній дружині

Сергій Притула розповів журналістам “Зіркового шляху” про те, як ставиться до чуток про його розрив з екс-обраницею та пояснив усе раз і назавжди.

Сергій Притула з родиною

“Коли я одружився, моя колишня дружина вже збиралася народжувати. Але якщо розлучаються двоє, то треба, певно, створити якийсь образ засранця, який домігся чогось і кинув бідну і згорьовану жінку. Не знаючи, що я продовжував жити на 30 квадратних метрах, але купив своїй колишній 150 квадратних метрів в два яруси, щоб вона відчувала себе максимально комфортно в сенсі виховання маленької дитини”, – розповів Сергій.

Варто відмітити, що свого сина від першого шлюбу Дмитра він ніколи не відділяв від родини і завжди бере з собою на будь-який відпочинок. Хлопчик добре налагодив стосунки зі своїми маленькими сестрами і насолоджується щастям бути улюбленим сином для мами і тата, та пасинком для своєї мачухи. Родина живе в злагоді та гармонії.

Схожі статті