Леся Нікітюк зізналася у коханні Сергію Притулі та надихнула його на звершення: хоче стати батьком вчетверте

Відомий український телеведучий Сергій Притула нещодавно отримав неочікуване зізнання в коханні від своєї чарівної співведучої Лесі Нікітюк. У відповідь на такі одкровення шоумен навіть не приховував взаємності, після чого і сам зізнався на очах у всієї країни – хоче четверту дитину.

Мережа вибухає від зізнань Лесі Нікітюк у почуттях до Сергія Притули, які пролунали з її вуст в ефірі розважального шоу “Хто зверху?”. Вперше за роки співпраці вона дала волю емоціям та напряму звернулася до колеги з тим, що приховувала глибоко в душі:

“Коли я тебе бачу, в мене скаче тиск… Я так довго мовчала… Я тебе люблю”, – ледь стримуючи сльози промовила Леся.

Як не дивно, але Сергій, почувши це, заявив, що в його великому серці є місце і для неї, але він дуже шкодує, що Нікітюк так довго мовчала. Справа в тому, що вже зараз Притула щасливий у шлюбі з іншою жінкою – своєю дружиною Катериною Сопельник. Навесні 2021-го вона народила шоумену донечку Стефанію. Це вже друга спільна дитина пари. Старшій спадкоємиці Соломійці 4 рочки.

Дружина та діти Сергія Притули
Дружина та діти Сергія Притули

Крім того, у Сергія залишився 13-річний син Дмитро від першого шлюбу. Хлопчик регулярно гостює у зіркового батька, якому вдалося зберегти добрі стосунки з колишньою жінкою, причому вона підтримує зв’язок і з його нинішньою коханою.

Незважаючи на статус багатодітного батька, Притула зупинятися на досягнутому не збирається. І Катерина його підтримує, про що знаменитість розповів у програмі “Світське життя“:

“Нам з дружиною це все дуже подобається, тому що в мене була завжди мрія, щоб в хаті було повно дитячого сміху, і, в принципі, зараз воно так і є”.

Сергій Притула хоче четверту дитину
Сергій Притула хоче четверту дитину

Навіть у пологовому будинку, де пара народжувала, їх чекають знов:

“Нам сказали: “Приходьте ще, ми раді вас бачити, ви дуже приємна сім’я, народжуйте ще в нас”. Зараз задум такий, що ще кілька місяців Стефанія буде годуватися маминим молоком [прим. ред.], а потім мама хоче просто трошки відпочити, побачити світ, повернутися до роботи. А там десь подивимося – трошки відійде організм і так далі… Ми категорично “за”.

Схожі статті