Без тонни макіяжу такі справжні і щирі: Білик, Полякова, Кароль засвітились без косметики. Зірок не впізнати

Ірина Білик, Оля Полякова та Тіна Кароль показали себе натуральними: як виглядають відомі співачки без макіяжу та які відмінності в зовнішності?

Зірки, які зазвичай з’являються перед нами на червоних килимах, на обкладинках журналів та на екранах, інколи демонструють своє справжнє обличчя, не сховавшись за тонною макіяжу. Це дає нам можливість побачити їх у найприроднішому вигляді, і це завжди цікаво.

Оля Полякова

Оля Полякова, відома співачка, безумовно, має вражаючу зовнішність, що часто підтверджується особистими фотографіями, на яких вона з’являється без макіяжу.

Оля Полякова показала себе без макіяжу
Оля Полякова показала себе без макіяжу

Оля Полякова регулярно ділиться світлинами без макіяжу на своїй сторінці в Instagram. Фанати завжди у коментарях пишуть, що співачка виглядає чарівно незалежно від образу, тому вона може взагалі не фарбуватись.

Ірина Білик

Ірина Білик, народна артистка України, також вразила своїх прихильників рідкісним селфі без використання косметики. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала щире фото, на якому немає ні крапельки макіяжу та ні одного фільтру.

Ірина Білик показала себе без макіяжу
Ірина Білик показала себе без макіяжу

Білик уважно дивиться у об’єктив, показуючи свою нову зачіску. Відгуки фанатів були дуже позитивні: вони відзначили, що співачка прекрасно виглядає в будь-якому вигляді, та що її природна краса справді вражає.

Тіна Кароль

Знаменитість рідко можна застати без макіяжу, адже вона завжди була відома своїми яскравими образами та неперевершеними червоними губами. Проте, за останній час фани помічають її все частіше у природному вигляді, без надмірного макіяжу та стилізації.

Тіна Кароль показала себе без макіяжу
Тіна Кароль показала себе без макіяжу

Цей рідкісний для неї образ вражає та захоплює публіку, показуючи новий, натуральний бік співачки, який до цього був мало відомим широкій аудиторії.

Такі відомі зірки українського шоу-бізнесу, які показують себе без макіяжу нагадують нам про важливість бути справжніми, про те, що природна краса найцінніша, і що кожна людина повинна любити себе такою, яка вона є.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.