Леся Нікітюк емоційно та офіційно зізналася одруженому Сергію Притулі у коханні: “Я довго мовчала”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк зізналася своєму співведучому Сергію Притулі у коханні на очах у мільйонів глядачів.

Стосунки Лесі Нікітюк та Сергія Притула завжди викликали у шанувальників великий інтерес. Їм неодноразово приписували роман, оскільки їхнє спілкування не обмежується співпрацею на знімальному майданчику шоу “Хто зверху?”. Зірки регулярно бачаться і поза зйомками та не приховують теплих почуттів одне до одного. І якщо Леся жінка вільна, то Сергій вже сім’янин.

Сергій Притула з дітьми та новою дружиною Катериною

Шоумен виховує трьох дітей від двох різних жінок – сина Дмитра від колишньої дружини Юлії та двох дочок Соломію і Стефанію від нинішньої обраниці Катерини. Втім, навіть статус багатодітного батька і одруженого чоловіка не став на заваді для зізнання Нікітюк у коханні.

Так, під час чергового ефіру “Хто зверху?” Леся вперше за роки співпраці з Притулою дала волю емоціям:

“Сергію Дмитровичу, ти знаєш, я довго мовчала про свої почуття, ми так давно разом працюємо… Моє серце просто розривається на частини… Коли я тебе бачу, в мене скаче тиск… Я так довго мовчала… Я тебе люблю”, – ледь не тремтячим голосом промовила Нікітюк.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Несподівано, але на це доволі емоційне зізнання Сергій відповів взаємністю:

“Лесю, це дуже взаємно… Моє серце велике, і в ньому є місце і для тебе…”.

Потім телеведучий додав, що йому шкода через те, що Леся стільки з цим тягнула, адже він з самого початку знав, що вона була закохана в нього з найпершого погляду. Враховуючи, що Притула вже зайнятий, він все ж таки дав Нікітюк надію:

“Я хочу, щоб ти знала, що ще нічого не втрачено… В мене є старший брат”, – сказав шоумен.

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк

До речі, брат Сергія дійсно дуже на нього схожий – непоганий варіант для Лесі.

Схожі статті