|
28.10.2021 19:58

Дзідзьо встав на коліно перед заміжньою Поляковою просто посеред концерту: Вадим у прольоті

Дзідзьо та Оля Полякова для широкого загалу — хороші друзі. Вони нерідко з'являються разом в однакових проєктах, а також в особистих блогах один одного. Нове спільне фото артистів здивувало користувачів мережі — Дзідзьо впав перед Ольгою не коліна з великим букетом троянд.

Оля Полякова та Михайло Хома, відомий під псевдонімом Дзідзьо, товаришують уже багато років. Вони виступають на спільних концертах, працюють над однаковими проєктами, а декілька років тому знімалися разом у фільмі “Свінгери-2”, де артистам потрібно було показати справжню пристрасть.

Оля підтримувала друга в непростий для нього період — декілька місяців тому Михайло оголосив про розлучення зі своєю дружиною Славією, з якою він був разом ще зі студентських років. Зараз про особисте життя лідера гурту Дзідзьо нічого не відомо. За його словами, він самотній і у найближчий час не планує будувати нову родину.

Дзідзьо та його колишня дружина Славія

Однак нове фото виконавця з Поляковою спровокувало нові здогадки: чи може бути між колегами, щось більше ніж товариські стосунки?

У своєму особистому блозі Хома поділився світлиною, на якій він стоїть перед Ольгою на коліні. Сама артистка щиро посміхається, в руках у неї великий букет троянд. Співачка також опублікувала цей знімок у себе на сторінці.

Дзідзьо встав на коліно перед заміжньою Поляковою

Як виявилося, фото було зроблене під час спільного виступу Полякової та Михайла. Жоден із зірок не коментував роман між ними — Оля та Михайло просто хороші товариші. До того ж, Дзідзьо дружить і з чоловіком співаки — бізнесменом Вадимом Поляковим.

Артист розповідав, що вони познайомилися саме під час прем’єри другої частини “Свінгерів”, коли вони з Олею грали кохання. Михайло переживав, що коханий його колеги не оцінить такої акторської робити, проте чоловік вже звик до творчості своєї дружини й розуміє усі нюанси цієї професії. Саме після цього випадку, Полякові запросили Хому вперше на вечерю — так і розпочалася їхня дружба.