Дзідзьо недовго сумував після розриву зі Slavia і вже помічений з іншою: навіть не дочекався розлучення

Дзідзьо схвилював мережу новими фотографіями з відомою білявкою.

Розлучення відомого українського виконавця Дзідзьо з його дружиною Slavia у самому розпалі. Нещодавно починаюча співачка зізналася, що досі не розлучена з чоловіком офіційно, але справа не стоїть на місці. Як і життя колишнього подружжя. Поки Ярослава робить все можливе, щоб піднятися по кар’єрних сходах, Дзідзьо розважається у світському суспільстві.

Дзідзьо був помічений у компанії білявки

Не так давно артист був задіяний у зйомках свого авторського фільму “Де гроші?”. Тоді співак доволі багато часу проводив разом з колегою по сценах Адою Роговцевою. Зараз він засвітився в абсолютно нові компанії.

Нещодавно на особистій сторінці Дзідзьо в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія з прекрасною Лілією Ребрик, яка постала поряд з  співаком у шовковій вечірній сукні кремового кольору.

У цей раз телеведуча просто перевершила себе і була схожа на справжню фею. Макіяж та зачіска також були подібрані дуже вдало. Тож Лілія стала зіркою вечора. Захід був проведений для телеканалу “Україна” на березі Дніпра. Варто відмітити, що Дзідзьо також не пожалкував компліментів та назвав Лілію красунею.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Нагадуємо, що Дзідзьо повідомив про розлучення з дружиною, з якою прожив 20 років декілька місяців тому. Після скандальних інтерв’ю, які дала Ярослава Хома події почали розвиватися стрімко. Варто підкреслити, що репутація Михайла Хоми та його куми Ольги Цибульської значно похитнулася від пережитого. Однак, вірні фанати артистів довіряють їм і намагаються підтримати.

Схожі статті