Аліна Гросу розповіла про доньку від Романа Полянського: вже вирішила, ким стане спадкоємиця, коли виросте

Відома українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про доньку свого бойфренда Романа Полянського Марфу. Як складаються стосунки у дівчинки з майбутньою зірковою мачухою, і чи ладнає Аліна з маленькою спадкоємицею актора читайте далі у нашій статті.

Стосунки відомої української співачки Аліни Гросу та її бойфренда Романа Полянського утримують логічне продовження. Пара серйозно задумуються про весілля, шлюбні контракти та дітей. Обранець артистки познайомив її з сім’єю, а також представив своїй єдиній доньці, яка народилася в попередньому шлюбі. Дівчинку звуть Марфою, і вона подає великі надії.

Аліна Гросу знайшла спільну мову з майбутньою падчеркою

Нещодавно знаменитість дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про своє враження від майбутньої падчерки, а також повідала подробиці їхнього спілкування з дівчинкою.

Аліна Гросу розповіла про доньку від Романа Полянського

“Ми дуже тепло і близько спілкуємося, завжди радіємо її успіхам. І коли є можливість, забираємо її, щоб разом провести час. Вона прекрасна дитина, талановита, і, дай Боже, теж буде або актрисою, або співачкою”

Але далі розвивати тему про спадкоємицю свого обранця Гросу не наважилася, адже побоялася реакції матері дівчинки. Мовляв, не кожні сподобаються обговорення сторонніх твоєї дитини.

Обличчя дівчинки актор старанно приховує, вочевидь, захищаючи її від публічності. Зважаючи на те, що Роман довірив своїй коханій найдорожче у своєму житті, стосунки не просто серйозні, а завершиться розписом у РАГСі. Про ставлення колишньої дружини до спілкування дитини з новою пасією її батько достовірно нічого невідомо.

Нагадуємо, що стали відомі подробиці розлучення Аліни з московським бізнесменом Олександром Комковим. Його друг завірив журналістів у верхній співачки і навіть запідозрив її у зраді.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.