Categories Шоу-бізнес

Тіна Кароль кардинально змінила імідж: пофарбувала волосся та обрізала чубчик – Дан Балан не впізнає (ФОТО)

Поп-діва української естради Тіна Кароль разом з прем'єрою нового альбому наважилася на кардинальну зміну іміджу. Зірка обрізала чубчик та показала оновлений образ у соцмережах. Фанати звикли бачити співачку з елегантною хвилястою укладкою і з червоною помадою на губах, тож новий імідж здивував багатьох.

Тіна Кароль несе горде звання поп-діви вітчизняної сцени не лише за співочий талант і артистичну харизму. Ще героїня нашої сьогоднішньої статті може похвалитися бездоганним виглядом за будь-яких обставин. Безумовно, у цьому їй допомагають стилісти, які власноруч створили унікальний та найвпізнаваніший образ Тіни – великі локони, червона помада і чорні стрілки. Все це вже давно стало родзинкою артистки.

Тіна Кароль змінила звичний імідж

В гардеробі Кароль купа приталених суконь, котрі за стилістикою нагадують золоту епоху гламуру. Та все частіше співачка виходить в світ у зухвалих вбраннях, але тепер, окрім одягу, Тіна наважилася на експерименти з волоссям – освітлилася та обрізала чубчик.

Тіна Кароль пофарбувала волосся та обрізала чубчи

На все це вона надихнулася, коли писала новий, одинадцятий в кар’єрі альбом “Двойной рай”, сповнений особистих мотивів. Як поп-діва описувала його сама – це музична повість про кохання з пронизливими текстами і яскравими мотивами меланхолії:

“Альбом присвячений одній людині і стосункам, від яких ми обидва вже вільні”.

В інтерв’ю для модного глянцю VOGUE Тіна розповіла, як створювався новий образ:

“Ми з командою довго міркували про те, як виглядає героїня з нового альбому, яка вона. Зрештою прийшли до образу героїні фільму “Її звали Нікіта”, а потім зрозуміли, що мені потрібен чубчик, який надасть образу загадковості та різкості”.

На фанатській сторінці Тіни Кароль в Інстаграмі думки шанувальників з приводу оновленої зачіски знаменитості розділилися:

  • “Не подобається мені Тіна з чубчиком. Старить її вона”;
  • “До останнього думала, що в кліпі перука”;
  • “Дуже чубчик пасує”.
Фанати прокоментували новий імідж Тіни Кароль

До речі, тією людиною, котрій Кароль присвятила альбом, фанати вважають молдавського мачо Дана Балана. Зірок довго підозрювали в романі, який міг зав’язатися на зйомках “Голосу країни”. Детальніше про історію їхнього кохання дивіться нижче:

Share