Стиліст Тіни Кароль видав поп-діву з головою та чесно показав, як вона виглядає у реальному житті: постаріла

Тіну Кароль називають поп-дівою української естради не лише за її співочий талант та артистичну харизму. Ще вона може похвалитися бездоганним зовнішнім виглядом у будь-якій ситуації та за будь-яких обставин. Безумовно, у цьому їй допомагають стилісти, які іноді теж мають властивість допускати помилки.

Тіна Кароль завжди витончена – великі локони, червона помада і стрілки вже давно стали візитівкою співачки. Для своїх концертів вона частіше за все обирає приталені сукні, які нагадують золоту епоху голівудського гламуру. Є місце у її сценічному гардеробі і для зухвалих образів, а от у повсякденному житті артистка зупиняється на зручному вбранні, хоча інколи експериментує з екстравагантними деталями.

Незмінне одне – який би стиль зірка не обрала, всюди виглядає розкішно. Втім, навіть у Тіни бувають винятки.

Тіна Кароль
Стиліст показав, як Тіна Кароль виглядає у реальному житті

Цього разу фанати поп-діви розкритикували роботу стиліста Кароль, який підібрав їй невдалий макіяж. Так, Тіна стала спеціальною гостею та членом журі конкурсу краси “Міс Україна-2021”, на якому з’явилася в обтягуючій сукні чорного кольору з довгими рукавами та глибоким вирізом в зоні декольте. Доповнили цей елегантний образ об’ємна зачіска, стримані прикраси і макіяж з акцентом на губи.

На фанатській сторінці Тіни Кароль в Інстаграм коментатори зазначили, що зірка виглядає втомлено:

  • “Красуня, але макіяж трохи старить. Тут питання до візажиста”;
  • “Невдалий макіяж. Додав років 10”;
  • “Очі у неї втомлені, або ж не той мейк. А так, Тіна завжди шикарна”;
  • “Макіяж не її… Навіщо навмисне себе старити?”, – пишуть користувачі мережі.
Фанати вважають, що Тіна Кароль постаріла
Фанати вважають, що Тіна Кароль постаріла

Крім фіаско з підбором образу, шанувальники бурхливо обговорюють особисте життя Тіни Кароль. Виконавиця анонсувала вихід нового альбому, котрий присвятила “одній людині і стосункам, від яких ми обидва вже вільні“. Подейкують, що ця людина – молдавський артист Дан Балан.

Детальніше про таємне кохання зірок на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті