Тіна Кароль показала, як її син від Огіра живе у Британії: ходить по вулиці в шароварах та вишиванці (ФОТО)

Єдиний син відомої співачки Тіни Кароль вже давно живе і вчиться у Британії, проте про своє українське коріння не забуває.

Поп-діва вітчизняної сцени Тіна Кароль встигає записувати нові пісні, давати купу концертів, зніматися у фотосесіях і робити ще безліч робочих справ. Та окрім цього, зірка самостійно виховує сина Веніаміна, якому скоро виповниться 13 років. Мамою артистка стала у шлюбі зі своїм продюсером Євгеном Огіром.

Їхню сімейну ідилію зруйнував діагноз чоловіка – рак шлунку. На лікування пішло багато грошей, сил та нервів, однак лікарям не вдалося врятувати життя Євгена. Для Тіни його втрата була сильним ударом. Тільки заради Вені вона змогла зібратися та стати сильною.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміном

Як любляча мати, Кароль вирішила надати дитині закордонну освіту і відправила його на навчання у Великобританію. Хлопчик вчиться в одній з найпрестижніших шкіл Лондона “Repton Preparatory School”, що коштує Тіні близько мільйона гривень на рік. Причому у гуртожитку від навчального закладу Веніамін не живе. Співачка хотіла, аби син все ж таки знаходився в українському середовищі, тому поселила його в родині з України. Схоже, це йде йому на користь.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль і Веня

Так, у себе в Інстаграмі Тіна Кароль опублікувала фото, на якому Веня разом з іншими дітьми позує на вулицях британського міста у традиційних українських костюмах – шароварах та вишиванці:

“Пишаюсь! Україна – це ми”, – підписала кадр знаменитість рядком з власної пісні.

Веніамін у Британії не забуває про рідну Україну
Веніамін у Британії не забуває про рідну Україну

Згодом ці ж знімки з’явилися на одній з фанатських сторінок поп-діви. Коментатори відзначили, що Веніамін все більше стає схожим на покійного тата Євгена Огіра.

А якщо хочете дізнатися, як Тіна змінила своє життя після смерті чоловіка та чому її серце досі вільне, дивіться наступне відео:

Схожі статті