|
01.11.2021 20:23

Алла Мазур після онкохвороби різко постаріла: телеведуча з’явилася на публіці сива і в розтягнутому светрі

Телеведуча "ТСН новини" Алла Мазур рік тому перемогла окнокологію. Зірка здивувала українців відвертим зізнанням про хворобу та шлях боротьби з нею. Після лікування Мазур змінилася — не лише ззовні, а й внутрішньо, як зізнавалася сама жінка. Проте вигляд Алли останнім часом почав тривожити її фанатів.

Алла Мазур — одна з улюблених телеведучих серед українців. Навідміну від більшості колег, її журналістська діяльність ніколи не ставала причиною скандалів чи осуджень з боку телеглядачів. Тож новина про її здоров’я, якою Мазур поділилася рік тому надзвичайно шокувала її прихильників. Минулого літа телеведуча зізналася, що їй довелося боротися з онкологією.

Алла Мазур після онкохвороби різко постаріла

Зірка “ТСН” зізнавалася, що про хворобу дізналася у 2019 році. Тоді вона помітила ущільнення у молочній залозі просто перед новою відпусткою. Ущільнення досить швидко збільшувалося у розмірі. Мазур розповідала, що зараз розуміє — причиною тому був стрес. Тож вона радить жінкам оберігати себе від зайвих нервів.

Жінка поділилася, що вона намагалася не надавати особливого значення своїй хворобі. Просто її щоденний графік довелося змінити — додалися огляди у медиків та аналізи.

Зараз телеведуча пройшла курс лікування та реабілітації та повернулася на улюблену роботу. Однак процес боротьби з онкологією відобразився на зовнішності зірки. Зараз Алла виглядає інакше, ніж на початку своєї кар’єри.

Алла Мазур після онкохвороби різко постаріла

Мазур завжди пізнавали за її стрижкою-каре та блискучим каштановим волоссям. Останній рік ведуча “ТСН новин” ходить з короткою стрижкою та сивим волоссям. Користувачі мережі під її новими фото підкреслюють — головне це стан здоров’я, а зачіску можна змінити з часом.

Нагадаємо, що 56-річна Алла Мазур вже майже 30 років працює на телебаченні. У зірки є 13-річний син Іван, якого жінка виховує самостійна. Батька дитини вона не називає.