Алла Мазур відверто розповіла про лікування раку: «У моєму щоденному графіку з’явилися нові пункти — аналізи, консультації»

Українська телеведуча Алла Мазур після онко навчилася любити себе і життя.

Відома українська телеведуча Алла Мазур нещодавно поборола рак грудей.

Про те, як її це вдалося, і що допомагало боротися зі страшною хворобою, ведуча розповіла в інтерв’ю виданню Marie Claire.

Алла вважає, що її пощастило, що вдалося виявити недугу на досить ранньому етапі.

Хвороба повністю перевернула життя телеведучої, однак багато чого і навчила.

«В моєму щоденному графіку з’явились нові пункти: огляд, аналіз, консультація… І ще моє власне ноу-хау – полювання на «знаки долі». Коли прийшла на першу зустріч до лікаря, якому довірила своє лікування, звернула увагу на рожеві стрічечки на халатах всього персоналу. Я почала лікування дуже символічно: у Всесвітній день боротьби із раком грудей. І вирішила, що це знак, що все буде добре», – згадує Алла.

Телеведуча «ТСН. Тиждень» зізнається, що винесла з хвороби важливий урок.

Тепер Мазур впевнена, що варто любити себе, особливо жінкам. Адже в нас початково все є – характер, зовнішність, темперамент, впевнена ведуча. Треба цінувати те, що тобі дав Бог, а не розгублювати в гонитві за примарним ідеалом.

Алла Мазур
Алла Мазур

Зараз Алла сприймає і любить себе такою, як вона є. Її навіть подобається її нова зачіска, яку вважає дуже європейською. Адже в Європі це зараз в тренді – природна краса і відсутність страху перед сивиною.

Зірці вилікуватися сильно психологічно допомогла підтримка рідних, колег, глядачів. Вона згадує, наскільки важливими для неї були теплі слова і молитви глядачів, які також передавали ведучій подарунки та ікони.

Водночас, Алла впевнена – лікарям потрібно бути уважнішими і людянішими до пацієнтів. Її неприємно вразили, що один з хірургів, який її лікував, говорив про неї в її присутності в третій особі.

Також Алла дала поради людям, які ведуть боротьбу з важкою хворобою, як вибудувати відносини з навколишнім світом. За словами ведучої, потрібно намагатися жити нормальним життям. Думати про всілякі свої справи, але не про недуги.

Алла Мазур

Тепер українська телеведуча Алла Мазур наважилася перестати приховувати наслідки свого лікування онко. Вона прикрасила відразу п’ять версій обкладинок в журналі Marie Claire Ukraine, на яких постала в новому образі – без перуки, з короткою стрижкою і натуральним кольором волосся. Ще телезірка має купу планів, зокрема, хоче заново навчитися кататися на ковзанах.

«Зараз я кайфую від кожного дня. Напевно, випробування були потрібні, щоб відчуття щастя просто від того, що ти живеш, загострилось», – зізналася Алла.

Схожі статті