|
02.11.2021 12:00

Вагітна Настя Каменських засвітила живіт і зізналася, коли народить дитину: “Вже є материнський інстинкт”

Впродовж довгих років Настю Каменських оточують плітки про її вагітність. Навіть за часів, коли вони з Потапом не були разом офіційно, фанати чекали від неї та іі продюсера малюка. А артистка неодноразово давала коментарі з приводу майбутнього поповнення.

Плітки про вагітність Насті Каменських з’являлися неодноразово, і не марно. Справа в тому, що зірка не просто схильна до зайвої ваги, а має такий тип фігури, що першою частиною тіла, яка видає певні проблеми є живіт. Співачка цього не заперечує і пояснює, що не нормований графік завжди ставав головною причиною нюансів з фігурою.

Втім, бували моменти, коли чутки про майбутнє поповнення співачки дійсно мали сенс.

Настя Каменських вагітна

Мало того, що вік зірки схиляє публіку до думки, що їй пора стати матір’ю, вона підживлює ці чутки світлинами з лікарями, які спеціалізуються на питаннях запліднення та вагітності. Коли Катерина Осадча спитала у співачки, що означають ці фото, артистка розгубилася, але пояснила, що її начебто попросили зробити ці кадри друзі. Дивне пояснення, у яке ніхто не повірив.

Вагітна Настя Каменських засвітила живіт. Фото, яке спричинило чутки про вагітність співачки

Знаменитість не заперечує — мріє стати мамою і вже має материнські інстинкти, але на питання щодо часу, коли вона планує привести на цей світ свого малюка відповіла скромним “не знаю”.

Вагітна Настя Каменських засвітила живіт. Фото, яке спричинило чутки про вагітність співачки.

Варто відмітити, що не так давно її законний чоловік Потап давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що мріє стати багатодітним батьком. Зважаючи на те, що Настя досі не подарувала йому жодного малюка, шанси на те, що в нього буде аж чотири бажані дитини дуже маленькі. Про проблеми із зачаттям зіркова пара не говорить, але натякає на них, ссилаючись у розмовах на волю Господа.

Щоб дізнатися більше про вагітність Насті Каменських дивіться наступне відео: